Головна Новини Зірки персона Помер учасник культового гурту ABBA
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер учасник культового гурту ABBA

Багаторічний гітарист ABBA Лассе Велландер помер у віці 70 років.

10 квітня 2023, 13:53 comments1606
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Гру на гітарі Лассе Велландера можна було почути в найбільших хітах гурту ABBA. Новину про смерть гітариста гурту ABBA оголосила його сім’я. Велландер помер у віці 70 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Independent.

Помер учасник культового гурту ABBA

Гітарист Лассе Велландер. Фото з відкритих джерел

Велландер приєднався до ABBA в 1975 році і разом з гуртом випустив 24 пісні, зокрема такі хіти як "Voulez-Vous", "Knowing Me, Knowing You", "Take a Chance on Me", "The Name of the Game" та інші.

"З невимовним сумом ми повинні повідомити, що наш улюблений Лассе заснув", – пише сім’я музиканта.

Велландер гастролював з ABBA Європою, Австралією та Японією протягом наступних кількох років. Його ім'я є на кожному альбомі групи, з 1975 по 1981 рік. У 1982 році група розпалася, що було пов'язано з розлученнями солістів ABBA.

"Ти був дивовижним музикантом і скромним, як мало хто, але перш за все ти був чудовим чоловіком, батьком, братом, дядько і дідусь. Добрий, безпечний, турботливий і люблячий... і багато іншого, що неможливо описати словами. Центр нашого життя, і просто неймовірно, що тепер ми змушені жити без тебе", — повідомили родичі Лассе Велландера.

За свою довгу кар'єру гітарист випустив кілька сольних альбомів, перший з яких був у 1981 році, за рік до розпаду ABBA. Його остання робота під ім'ям "Simple Ticket" вийшла у 2006 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зірки фільмів "Парк Юрського періоду" виявили смертельну хворобу.

Також "Коментарі" писали про акторку з культового серіалу "Друзі" Кортні Кокс, яка назвала найбільшу помилку, через яку її лице зазнало невиправних змін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини