Головна Новини Зірки персона У зірки «Парку Юрського періоду» виявили смертельну хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

У зірки «Парку Юрського періоду» виявили смертельну хворобу

У головного актора саги про динозаврів виявили рак третьої стадії. Актор заявляє, що не боїться смерті, однак не хоче припиняти жити.

18 березня 2023, 20:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сем Нілл розповів, що страждає від агресивної форми неходжкінської лімфоми. Рак третьої стадії діагностували в березні 2022 року. Зірка "Парку Юрського періоду" зізнався, що хоч і не боїться смерті, але надто сильно любить життя, щоб від нього відмовлятися. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на BBC.

У зірки «Парку Юрського періоду» виявили смертельну хворобу

Актор Сем Нілл. Фото з відкритих джерел

Сем Нілл, який найбільш відомий роллю у трилогії "Парк Юрського періоду" розповів, що у нього діагностували рак третьої стадії ще у березні 2022 року. Вперше 75-річний актор помітив дивні утворення на шиї під час промо туру фільму "Світ Юрського періоду: Домініон".

Через хворобу, Сем Нілл перестав зніматись у кіно, але щоб зайняти себе і відволіктись та дати самому собі мету для життя, актор почав писати. Нілл планував написати кілька оповідок, але процес його захопив і таким чином менше ніж за рік він зміг створити свої мемуари з назвою Did I Ever Tell you This? ("Чи я коли-небудь говорив тобі це?").

Зірка "Парку Юрського періоду" розповів, що видавці швидко хотіли опублікувати книгу, адже боялись смерті актора.

"Я підозрюю, що мої видавці, вони чудові люди, але я думаю, що вони хотіли випустити це поспіхом, на той випадок, якщо я дам дуба до того, як настане час випустити цю книгу", — каже Сем Нілл.

Окрім того, в якийсь момент Ніл роздумував, щоб назвати свою книгу "Записки вмираючого", але все ж змінив назву.

Актор зізнався, що проходив кілька етапів хімієтерапії, які позбавили його волосся. Також Ніллу не подобається дивитись на "лисого, сухого старого" в дзеркалі.

"Понад усе я хочу повернути свою бороду. Мені зовсім не подобається вигляд мого обличчя", — каже актор.

Попри агресивну хворобу, яка розвивається в лімфатичній системі, актор запевняє, що не боїться померти.

"Я не боюся смерті. Чого я не хочу робити, так це припиняти жити, тому що мені справді подобається жити", — каже Сем Нілл.

У кінці книги актор повідомляє, що поки він перебуває в стадії ремісії та навіть готовий почати роботу над новим фільмом в Австралії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружина Брюса Вілліса благає припинити їх переслідувати через хворобу чоловіка.

Також "Коментарі" писали про зірок, чий рівень інтелекту вас здивує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини