Головна Новини Зірки персона Помер Валентин Гафт: що актор говорив про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер Валентин Гафт: що актор говорив про Україну

Артист став однією з найбільш цитованих персон, хто негативно висловлювався про події в Україні

12 грудня 2020, 16:30 comments1006
Поділіться публікацією:

Популярний радянський актор Валентин Гафт помер 12 грудня на 86-му році життя. Відомо, що він негативно висловлювався про події, які відбуваються в Україні.

Помер Валентин Гафт: що актор говорив про Україну

Валентин Гафт. Фото: obozrevatel

Гафт був на 100 відсотків упевнений в тому, що влада України вбиває своїх людей на Донбасі. Крім того, він відкрито заявляв, що Крим належить Росії.

Також актор був переконаний, що Донбасі немає російських військових. Він не приховував того, що вірить тому, що повідомляють в російських новинах, і вірив словам Володимира Путіна. Але незважаючи на це, він до кінця своїх днів не розумів, чому українці і росіяни затіяли війну.

"Якими б не були відносини між Росією і Україною, не можна було доводити до загибелі людей, до знищення сіл. Це дикість. На жаль, людина не завжди буває людиною, а навпаки — дикуном і виродком. Якою б не була радянська влада, у нас була справжня дружба народів, нам в голову не могло прийти, що українці і росіяни будуть воювати один з одним", — говорив на цю тему Гафт.

Про саму ж Україну Валентин був хорошої думки. Він зізнавався, що ця країна завжди була особливою для нього. Актор любив приїжджати сюди і насолоджуватися українськими традиціями, а також він дуже любив борщ. І раніше йому здавалося просто неможливим, що брат піде воювати проти брата.

Варто також зазначити, що Валентин Гафт був в "білому списку" діячів культури, які висловлювалися в підтримку України і проти російської агресії. Але одного разу він зізнався, що краще б його занесли в "чорний список".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, помер знаменитий радянський актор Валентин Гафт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

13 грудня 2020, 19:57

Гафт отказался в 2014 подписывать позорную петицию, оправдывающую оккупацию Крыма рашистами! А то, что происходило в Украине, он действительно осуждал. Умный поймет, о чем речь. Кстати, назовите хоть одну деревню в Украине?


Новини