Головна Новини Зірки персона Помер відомий актор, що знімався в серіалі "Секс і місто"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий актор, що знімався в серіалі "Секс і місто"

Про смерть Віллі Гарсона повідомив його прийомний син

22 вересня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Актор Віллі Гарсон, що зіграв Стенфорда Блатча в серіалі "Секс і місто", помер 21 вересня. Про це повідомляє ТСН.

Помер відомий актор, що знімався в серіалі "Секс і місто"

Віллі Гарсон, актор американських серіалів, фото з відкритих джерел

Віллі Гарсону було 57 років, причина смерті не повідомляється. Хоча відомо, що в актора начебто була онкологія, злоякісні пухлини в підшлунковій залозі.

"Віллі Гарсон був у житті, як на екрані, відданим другом і яскравим світлом для кожного у своєму всесвіті. Він створив одного з найулюбленіших персонажів з пантеону HBO і був членом нашої сім'ї майже двадцять п'ять років. Ми глибоко засмучені, дізнавшись про його смерть, і висловлюємо щирі співчуття його родині та близьким", — написали  в  заяві потокової платформи HBO Max.
Актор зіграв ролі в понад 50 кінострічках. До останніх днів життя Гарсон працював, він озвучив мультфільм "Big Mouth". Протягом останніх двох років актор зіграв роль в телесеріалі "Супердівчина".

Гарсон зіграв у ромкомі "Маленький Манхеттен", в "Гаваїях 5.0", "Поліції Нью-Йорка", у серіалі "Білий комірець", серіалі "Твін Пікс", серіалі "Друзі", "Секретні матеріали", "Квантовий стрибок", CSI: Місце злочину.

Про особисте життя актора відомо небагато. Віллі усиновив семирічного хлопчика Нейтана в 2009 році. Приймний син повідомив про смерть батька в соцмережі. Хлопець наголосив, що його прийоний батько був найкрутішим, найвеселішим і найрозумнішим. Хлопець розчулив читачів своїм зізнанням в любові до Гарсона.

 "У мене не було більш блискучого телевізійного партнера. Я розгублений і просто переповнений сумом. Ти був подарунком від богів. Спочивай, мій друже", — написав у Twitter друг та колега покійного Маріо Кантоне.

Як повідомляв портал "Коментарі", зірка "Слуги народу" з дочкою втекла від чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини