Головна Новини Зірки персона Помер відомий радянський артист, який зіграв понад 40 ролей
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий радянський артист, який зіграв понад 40 ролей

Актора не стало на 80-му році життя

9 грудня 2020, 17:14 comments1804
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 9 грудня, не стало ще одного відомого радянського артиста В'ячеслава Івановича Єзепова. Серце актора зупинилося на 80-му році життя. Причину смерті не називають.

Помер відомий радянський артист, який зіграв понад 40 ролей

ФОТО: З відкритих джерел

В'ячеслав Єзепов понад 50 років був провідним актором Малого театру, а також знімався в популярних радянських кінострічках. Езепов з'являвся у фільмах "Парасолька для молодят", "Ася", "Щаслива, Женька".

Більшу частину життя артист присвятив грі в театрі. За свою блискучу кар'єру він зіграв ролі в більш ніж 40 постановках, починаючи з 1963 року. Роль короля Іспанії Карла V в комедії "Таємниці Мадридського двору" Єзепов грав на сцені протягом 23 років.

"Це був чудовий майстер, наділений яскравою індивідуальністю і колосальним талантом. Створені ним образи ще довгі роки будуть жити в пам'яті глядачів Малого театру і колег по цеху. Висловлюємо щирі співчуття", — йдеться в повідомленні Малого театру.

В'ячеслав Єзепов народився в 1941 році. У 1963 був прийнятий у трупу Київського драматичного театру імені Лесі України. Звідти й почалася його акторська кар'єра. За роки життя актор був удостоєний звання Народного артиста РРФСР, а також Заслуженого артиста Української РСР.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на 89-му році життя помер відомий радянський кінорежисер і актор Олександр Гордон. Причина, по якій зупинилося серце режисера, на цей момент не вказується. За свою кар'єру режисер поставив десятки картин, серед яких фільми "Остання ніч в раю", "Крадіжка", "Подвійний обгін", "Викуп", "Футболіст" і безліч інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини