Головна Новини Зірки персона Помер відомий український рок-музикант: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український рок-музикант: що відомо

Помер бас-гітарист рок-гурту "Кому Вниз" Сергій Степаненко

20 листопада 2022, 18:25 comments1758
Поділіться публікацією:

Відійшов у вічність музикант, продюсер, бас-гітарист українського рок-гурту "Кому Вниз" Сергій Степаненко. Про це повідомляють на сторінці гурту у Facebook.

Помер відомий український рок-музикант: що відомо

Сергій Степаненко (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що похорони музиканта, 22 листопада об 11 годині на Байковому цвинтарі.

"Засновник групи "Кому Вниз", бас-гітарист Сергій Степаненко вирушає в Дорогу", — йдеться у повідомленні гурту.

Відомо, що у музиканта були проблеми зі здоров'ям. Він хворів, йому потрібно було терміново провести  пересадку нирки, але таку операцію можливо було зробити тільки за кордоном.

Музикант Сергій Степаненко народився 6 квітня 1964 року у Гостомелі. У складі відомого рок-гурту "Кому Вниз" він виступав з 1988 року. Окрім цього, він брав участь у багатьох важливих музичних проєктах, що підняли рок-н-рол на інший рівень в Україні.

Сергій Степаненко допомагав багатьом талановитим молодим музикантам, які завдяки йому почали виступати на великій сцені.

Нещодавно гурт присвяти свою пісню бійцям Азовсталі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер актор, який озвучував Бетмена в мультсеріалах та іграх. Американський актор театру, кіно, телебачення і озвучування Кевін Конрой, який набув найбільшої популярності як голос Бетмена в популярному мультсеріалі 90-х під назвою "Бетмен" і в багатьох інших серіалах і фільмах анімаційного всесвіту DC,  помер у четвер, 10 листопада, від тривалої хвороби. Як актор озвучення Кевін Конрой здобув популярність за озвучення персонажа Бетмена в популярному однойменному мультсеріалі " Бетмен" (1992-1995). Він продовжив свою роль у наступних спін-офах: The New Batman Adventures (1997-1999), Бетмен майбутнього (1999-2001), Ліга справедливості (2001-2004) і Ліга справедливості: Без кордонів (2004-2006), що об'єднуються в єдиний анімаційний всесвіт DC .

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини