Головна Новини Зірки персона Помер відомий український журналіст і продюсер: причина смерті не уточнюється
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український журналіст і продюсер: причина смерті не уточнюється

Йому було 63 роки

24 грудня 2020, 18:54 comments2739
Поділіться публікацією:

У віці 63 років помер відомий український журналіст, продюсер, радіо і телеведучий Олександр Євтушенко. Про сумну новину повідомив письменник Анатолій Дністровий. Причина його смерті поки невідома.

Помер відомий український журналіст і продюсер: причина смерті не уточнюється

Олександр Євтушенко. Фото: obozrevatel

Однак уточнюється, що у Олександра протягом тривалого часу була така хвороба, як енцефалопатія (синдром дифузного ураження головного мозку).

"Не стало Олександра Євтушенка — першого професійного музичного критика епохи Незалежності, професійного історика української популярної і молодіжної музики останніх 30-ти років", — написано в повідомленні.

Олександр Євтушенко був одним із засновників музичної журналістики в Україні. Він починав свою кар'єру з посади редактора першої музичної газети "Аудіо-толока", потім був редактором першого журналу про музику "ГалаS". Крім цього, Євтушенко був ведучим програми "Тинди-Ринди".

Незважаючи на стрімку кар'єру журналіста, не забував він і про музичну. Олександр випустив не один музичний альбом.

Також він встиг попрацювати з такими відомими українськими виданнями, як "День", "ПІК", "Собеседник", "Дзеркало тижня" і безліччю інших.

Євтушенко активно працював над розвитком нового жанру рок-музики в Україні. Він був ведучим програми під назвою "Рок української вдачі". Крім цього, Олександр виступав як прес-аташе на найвідоміших українських фестивалях. А саме: "Червона рута", "Перлини сезону", "Таврійські Ігри", "Альтернатива. Львів", "Мазепа-фест. Полтава".

Прощання з Олександром Євтушенком відбудеться 26 грудня о 11:00 на території крематорію Байкового кладовища в столиці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, померла виконавиця відомого хіта. У віці 82 років померла відома ізраїльська і французька Ріка Зарай. Причину смерті поки встановити не вдалося. Про трагічну новину повідомило посольство Ізраїлю у Франції на своїй офіційній сторінці в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини