Головна Новини Зірки персона Помер зірка фільму "Іван Васильович змінює професію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер зірка фільму "Іван Васильович змінює професію"

Зірка фільму "Іван Васильович змінює професію" Леонід Куравльов помер від тяжкого захворювання: що відомо

30 січня 2022, 12:45
Поділіться публікацією:

У неділю, 30 січня, на 86-му році життя помер відомий радянський актор, зірка фільму "Іван Васильович змінює професію" Леонід Куравльов. Про це повідомляє "РІА Новини".

Помер зірка фільму "Іван Васильович змінює професію"

Фото: Леонід Куравльов (facebook.com.GlobalPremiumSale)

Відомо, що в актора останнім часом були проблеми зі здоров'ям. Напередодні Різдва його госпіталізували до московського медичного закладу з підозрою на коронавірусну інфекцію, бо Куравльов почав відчувати труднощі з диханням і мав високу температуру. Але тест, за словами сина актора, був негативним. Однак під час дослідження лікарі діагностували у зірки фільму "Іван Васильович змінює професію" ураження мозку з порушенням роботи когнітивних функцій і ковтання. Йому зробили екстрену операцію на шлунку.

Зазначимо, що Леонід Куравльов набув великої популярності у 70-80-ті роки минулого століття. Він зіграв у фільмах "Вій", "Іван Васильович змінює професію", "Афоня", "Сімнадцять миттєвостей весни" та безлічі інших кінострічок, які стали класикою радянського кінематографа.

Нагадаємо, що у Росії помер популярний актор Іван Рудаков. Його серце зупинилося через наслідки коронавірусного захворювання на 44-му році життя. Незадовго до смерті Рудакова його батько Олексій повідомляв, що той перебуває у реанімації та його стан вкрай тяжкий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у віці 65 років помер американський актор, режисер, телеведучий і стендап-комік Боб Сагет. Причина смерті поки що невідома.

Читайте також, що у січні 2022 року Луї Андерсон, триразовий володар премії "Еммі", комік і ведучий ігрових шоу, помер після боротьби з раком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

30 січня 2022, 19:45

САМИЙ НАЙВІДОМІШИЙ ФІЛЬМ з ЛЕОНІДОМ КУРАВЛЬОВИМ ЦЕ "АФОНЯ"...!!!


Новини