Головна Новини Зірки персона Помер зірка серіалу "Кухня"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер зірка серіалу "Кухня"

Артиста не стало у віці 43 років

17 січня 2022, 09:46 comments1661
Поділіться публікацією:

У Росії помер популярний актор Іван Рудаков. Його серце зупинилося через наслідки коронавірусного захворювання на 44 році життя. Про це пише УНІАН.

Помер зірка серіалу "Кухня"

Іван Рудаков - фото з відкритих джерел

Незадовго до смерті Рудакова його батько Олексій повідомляв, що той перебуває в реанімації і його стан вкрай тяжкий. Відомо, що коронавірус, який актор переніс ще влітку, викликав у нього тяжкі наслідки – проблеми з легенями та серцем. Останнім часом Рудаков був непритомний і знаходився на штучній вентиляції легень.

"Дива не трапилося. Нашого Ванечки, нашого улюбленого синочка більше немає", — написав батько Рудакова.

За свою акторську кар'єру він знявся у понад 40 проектах, а найпопулярнішими з них стали серіали "Кухня", "Медіум", "Теорія кохання", "Мата Харі", "Не зрікаються кохаючи" та інші кінострічки.

Нагадаємо, що 13 січня популярний російський актор Олексій Герилович помер за нез'ясованих обставин. Тіло виявили у квартирі, воно було оголене. Російські правоохоронці заявили про відсутність слідів насильницької смерті чи інших ушкоджень. При цьому поряд із бездиханим тілом артиста було виявлено пакет із ліками. Можливо, вони могли стати причиною раптової смерті.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що у віці 65 років помер відомий американський актор, телеведучий та комік Боб Сагет. Тіло виявили у номері одного з готелів. Найбільшу популярність артист набув завдяки фільму "Як я зустрів вашу маму", а також ситкому "Повний дім",

Читайте також: Влад Яма ледь не помер на Новий рік: інцидент стався на сцені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини