Головна Новини Зірки персона Помер зірка серії фільмів "Зоряні війни"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер зірка серії фільмів "Зоряні війни"

Актора не стало у віці 75 років

18 грудня 2020, 08:55
Поділіться публікацією:

17 грудня пішов з життя відомий британський актор Джеремі Буллок. Серце знаменитості зупинилося за 76-му році життя.

Помер зірка серії фільмів "Зоряні війни"

ФОТО: З відкритих джерел

Причиною смерті актора, за словами його представників, стали ускладнення, які спричинила хвороба Паркінсона.

"Він помер мирно, в лікарні, в оточенні своєї родини, від проблем зі здоров'ям, викликаних багаторічною боротьбою з хворобою", — підкреслили його агенти. У Буллока залишилися дружина, троє синів і десять онуків", — сказано в повідомленні представників.

Джеремі Булок отримав всесвітнє визнання завдяки ролі мисливця за головами Боби Фетта в знаменитій серії фільмів "Зоряні війни", а також з'являвся в ролі Капітана Колтона в останньому епізоді тієї ж кіносаги. Британський актор також відомий завдяки ролям у серіалах і фільмах "Доктор Хто", "Робін з Шервуда", "Повернення джедая", "Привиди", "Аристократи", "Восьминіжка" про Джеймса Бонда і безлічі інших. За свою блискучу кар'єру, Джеремі Буллок взяв участь в близько сотні кінопроектах і зіграв понад 60 ролей.

Актор народився в 1945 році та вже в 17 років отримав головну роль в музичному фільмі "Літня відпустка", а після здобув популярність в Британії завдяки ролі в мелодрамі "Новачки", знятої BBC.

Після появи в кіносазі "Зоряні війни", Джеремі Буллок почав збирати сувеніри із зображенням свого персонажа, а до кінця життя його кімната перетворилася на справжній музей Боби Фетта.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що у віці 85 років пішов з життя знаменитий радянський актор, театральний режисер і поет Валентин Гафт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини