Головна Новини Зірки персона Померла колишня солістка гурту Girls Aloud
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла колишня солістка гурту Girls Aloud

У 2021 році були опубліковані її мемуари «Hear Me Out»

5 вересня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Колишня учасниця гурту Girls Aloud Сара Гардінг хворіла на рак молочної залози. Про смерть доньки 5 вересня написала у Instagram її мати. Померлій жінці було 39-років.

Померла колишня солістка гурту Girls Aloud

Померла колишня солістка гурту Girls Aloud Сара Гардінг, фото з відкритих джерел

"Я з глибоким жалем ділюся новиною про те, що моя прекрасна дочка Сара, на жаль, померла. Багато з вас знають про боротьбу Сари з раком і про те, що вона сильно боролася зі своїм діагнозом до останнього дня. Вранці вона мирно відійшла. Я хотіла б подякувати всім за люб’язну підтримку протягом минулого року. Для Сари це означало все, і це давало їй велику силу і втіху, бо вона знала, що її люблять", — йдеться в повідомленні.

Прославилася Сара участю в музичному гурті Girls Aloud, куди вона потрапила, взявши участь у проекті Popstars: The Rivals. Гурт був дуже популярним, записав 5 студійних альбомів. У 2002 році її включили до списку 100 британських красунь High Street Honeys 2002 по версії чоловічого журналу FHM.

У 2007 році Сара зіграла в комедії "Однокласниці", у 2008-му - у фільмі Bad Day. Сара виконала роль в драмі "Вільне падіння" у 2009 році та того ж року зіграла в головній ролі фільму "Однокласниці 2: Легенда про золото Фріттона".

Співачка тривалий час була моделлю бренду нижньої білизни Ultimo, а ще стала власницею мережі нічних клубів Canaloa. У 2021 році були опубліковані її мемуари "Hear Me Out". Жінка так і не вийшла заміж офіційно.

Як повідомляв портал "Коментарі", 30-річна американська модель і блогер Лінде Пелас відома не тільки великою кількістю обкладинок в популярних чоловічих журналах, а й тим, що має більш 8 млн передплатників в Інстаграм. Блондинка опублікувала серію пікантних фото в крихітному чорному купальнику без фільтрів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини