Головна Новини Зірки персона Померла молода сестра Жанни Фріске: стало відомо, яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла молода сестра Жанни Фріске: стало відомо, яка причина

Повідомили про смерть двоюрідної сестри Жанни Фріске через рак

23 травня 2024, 22:45 comments3403
Поділіться публікацією:

Два роки тому рідна сестра померлої російської  зірки  Жанни Фріске  Наталя  повідомила про ще одну  біду  в їх родині. Виявляється, що двоюрідній сестрі  Наталі  Тетяні  ще в 2022 році  винесли страшний діагноз — рак.

Померла молода сестра Жанни Фріске: стало відомо, яка причина

Померла двоюрідна сестра Жанни Фріске (фото з відкритих джерел)

Сьогодні ж  на своїй сторінці в соціальних мережах Наталя  написала, що її сестра, на жаль, так і не змогла побороти страшну хворобу і пішла з життя:

"Моя прекрасна дівчинка, така молода, така красива, і так рано пішла. Лети, моя сестричко. Я тебе дуже люблю і буду пам'ятати".

При цьому,  ще кілька тижнів тому Наталія зізналась, що хворій Тетяні  стало дуже зле і ніяке лікування не допомагає.

"Вона в дуже поганому стані", — повідомила  в той час Наталя  Фріске.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, який зараз вигляд має 10-річний син Жанни ФріскеПлатон Шепелєв, син  Жанни Фріске,  мав трохи більше двох років, коли його зіркова мама померла від неоперабельної пухлини головного мозку. Про свій діагноз співачка  дізналась за  кілька місяців після народження першого і єдиного  малюка. 

Всі турботи  про сина після смерті  мами  повністю перейняв його батько — білоруський телеведучий і фактичний чоловік Жанни Фріске  Дмитро Шепелєв. Коли пройшло  два роки після смерті зірки,  він вступив у стосунки з дизайнеркою Катериною Тулуповою. Тепер ця пара виховує  трьох  дітей — сина Шепелєва і Фріске Платона, доньку  Тулупової від попередніх стосунків Ладу, і спільного  сина Тихона, який з'явивсь на світ 2021 року. Всі троє стали героями передачі, яку веде Дмитро Шепелєв,  інформують російські ЗМІ.

Допоки Платон був малим, батько, як міг,  оберігав  його від підвищеного інтересу  журналістів.  Тепер  йому вже 10 років, і він, як стверджують  шанувальники  Жанни Фріске — точна копія своєї зіркової мами.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини