Головна Новини Зірки персона Померла відома радянська акторка, яка зіграла в понад 60 фільмах
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома радянська акторка, яка зіграла в понад 60 фільмах

Любов Рум'янцева була популярна не тільки в межах СРСР, а й в усьому світі

18 листопада 2020, 20:57 comments2566
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 18 листопада, померла відома радянська і білоруська актриса театру і кіно Любов Рум'янцева. Причина смерті артистки не вказується, проте, відомо, що смерть спіткала її на 78-му році життя.

Померла відома радянська акторка, яка зіграла в понад 60 фільмах

ФОТО: З відкритих джерел

Любов Рум'янцева знімалася в кіно з 1959 року, а прославилася завдяки своїй головній ролі в фільмі "Альпійська балада", в якому вона знялася в 1965 році. Тоді вона отримала не тільки визнання глядачів радянського простору, а й світову популярність.

За свою блискучу акторську кар'єру, Любов Румянцева знялася в понад 60 фільмах, серед яких популярні кінострічки "Анничка", "Дорога на Рюбецаль", "Вінок сонетів", "Великий приборкувач", "Друзів не вибирають" і безлічі інших.

"Любов Григорівна зробила неоціненний внесок у розвиток і популяризацію білоруської кіно і театру", — сказано в повідомленні національної кіностудії "Білорусьфільм".

Як повідомляли "Коментарі" раніше, помер актор серіалів "Татусеві дочки" і "Моя прекрасна няня". Артист помер у віці 59 років, а за словами близьких актора, причиною смерті стало онкологічне захворювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини