Головна Новини Зірки персона Померла відома зірка серіалу "Санта-Барбара"
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома зірка серіалу "Санта-Барбара"

Дженіс Пейдж полюбилася вітчизняному глядачеві завдяки популярній мильній опері

5 червня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

2 червня, маючи  101 рік, померла акторка зі США періоду Золотого століття Голлівуду Дженіс Пейдж. Смерть наступила з природних причин у власному помешканні акторки в Лос-Анджелесі. Про те, що померла Пейдж, виданню Metro  сказав близький друг покійної Стюарт Ламперт.

Померла відома зірка серіалу "Санта-Барбара"

Дженіс Пейдж (фото з відкритих джерел)

Творча кар'єра  американка  розпочалась в п'ятирічному віці — дівчина співала в аматорських шоу в рідній Такомі. Закінчивши навчання,  Дженіс  поїхал аз дому, щоб підкорити Голлівуд.

Саме там  Пейдж побачили агенти Warner Bros., і підписали з перспективною  акторкою контракт. Окрім Голлівуду, американці  вдалось завоювати з допомогою свого  таланту  Бродвей, а потім була кар’єра на телебаченні. З кіно акторка  пішла 2001 року. За роки  своєї успішної кар'єри Дженіс Пейдж  мала іменну зірку на голлівудській Алеї Слави.

До всього,  американка зіграла  більше 100 ролей у різних кіно- і телепроєктах. Нашим  глядачам  Дженіс Пейдж  відома  після трансляції мильної опери "Санта-Барбара". В серіалі вона  грала Мінкс Локрідж — матріарха сім'ї Локрідж, це — жінка з сильним характером і загадковим минулим, що постійно  нагадувало  про себе.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла молода сестра Жанни Фріске. Два роки тому рідна сестра померлої російської  зірки  Жанни Фріске  Наталя  повідомила про ще одну  біду  в їх родині. Виявляється, що двоюрідній сестрі  Наталі  Тетяні  ще в 2022 році  винесли страшний діагноз — рак. 

Сьогодні ж  на своїй сторінці в соціальних мережах Наталя  написала, що її сестра, на жаль, так і не змогла побороти страшну хворобу і пішла з життя.

При цьому,  ще кілька тижнів тому Наталія зізналась, що хворій Тетяні  стало дуже зле і ніяке лікування не допомагає.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини