Головна Новини Зірки персона Померла зірка фільму "Діамантова рука"
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла зірка фільму "Діамантова рука"

Причина смерті акторки не уточнюється

12 квітня 2021, 16:58 comments1119
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть відомої радянської акторки Серафими Холіної. Вона померла у віці 97 років, проте точна причина смерті поки не повідомляється. Популярність Холіній принесла роль ведучої показу мод у знаменитій стрічці "Діамантова рука". Трагічну звістку оприлюднив Telegram-канал Mash, пише Газета.ru.

Померла зірка фільму "Діамантова рука"

Серафима Холіна - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що бездиханне тіло акторки виявила її донька Людмила Голубицька у квартирі, розташованій на проспекті Вернадського в Москві. Минулого року дочка Холіної зізналася, що стан здоров'я її матері став значно гіршим: вона практично втратила зір, перестала виходити з дому, а також страждала від хвороби Альцгеймера.

Саме її героїні з фільму "Діамантова рука" належить вислів, який полюбилася безлічі глядачів і став крилатим: "Легким рухом руки штани перетворюються на елегантні шорти".

Серафима Холіна також служила в театрі й була акторкою озвучки. За час своєї кар'єри вона дублювала десятки персонажів, зокрема, її голосом говорила Софі Лорен.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що напередодні онкологія забрала життя ще одного талановитого актора зі світовим іменем. Через ракову пухлину, яка розташувалася в мозку, помер британець Пол Ріттер, відомий українському глядачеві за роллю вченого Дятлова з серіалу "Чорнобиль". Ріттер пішов з життя у сімейному колі. У нього залишилися дружина і двоє синів — Ной і Френк. Місяць тому, на початку березня, актору виповнилося 55 років. Молодь, безумовно, впізнає в ньому Елдреда Уорпла із "Гаррі Поттера і Напівкровного принца". Також Ріттер знімався в "Кванті милосердя", одній із частин історії про спецагента 007 Джеймса Бонда та в екранізації роману Дена Брауна "Інферно".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини