Головна Новини Зірки персона Поплавський публічно образив дівчину і потрапив у скандал (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поплавський публічно образив дівчину і потрапив у скандал (ВІДЕО)

Поплавський нещодавно провів день відкритих дверей у Київському національному університеті культури і мистецтв

15 березня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Виконавець і  очільник Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський з власної вини став учасником неприємної  ситуації.  В мережі з’явилось  відео, коли співаючий ректор  під час дня відкритих дверей говорив з  майбутніми студентами. 

Поплавський публічно образив дівчину і потрапив у скандал (ВІДЕО)

Михайло Поплавський (фото з відкритих джерел)

Одна з абітурієнток, яка була в залі, запитувала про кейтеринг на заході і уточнювала, чи вгощатимуть  запрошених варениками.  Відомий ректор дав наступну  відповідь: "Подивися на себе, ще вареники тобі".

Ця відповідь  таки  обурила учасників заходу.

Пізніше  один  із запрошених звернувся до  Михайла  Поплавського з питанням: "Як ви можете називати свій університет найсучаснішим, якщо його ректор називає своїх студенток "тьолками" і "малими"?" 

Співаючий ректор  почав  казати, що "такого ніколи не було",  але учасники заходу викрили його  та звинуватили у неправді.  Після цього Поплавський почав виправдовуватись  і назвав таке питання "провокацією".

"Це ж провокація! Мене нема за що критикувати взагалі. Я чистий піарник. Якщо скандалу немає, я його придумаю. Ми зараз не говоримо, повага чи неповага", — промовив, виправдовуючись, зірковий ректор.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Михайло Поплавський розповів, яка у нього пенсія"Співаючий ректор" Михайло Поплавський зізнався, яка у нього пенсія. За його словами, розмір соціальної виплати становить близько 16-17 тисяч гривень. Про це співак і політик розповів в ефірі програми "Світське життя". За його словами, точну суму виплат, які він отримує від держави, він не знає. Схоже, що Поплавського не надто турбує розмір соціальної виплати, адже, за його словами, цими виплатами займаються і розпоряджаються його помічники.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

23 березня 2023, 21:59

Интересно, этот жлоб-миллионер, имея кучу ресторанов, что-то пожертвовал ЗСУ?

vvvv

16 березня 2023, 04:33

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини