Головна Новини Зірки персона Попри заборону: Алла Пугачова знайшла спосіб, щоб попрощатися зі своїм другом у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Попри заборону: Алла Пугачова знайшла спосіб, щоб попрощатися зі своїм другом у Москві

Алла Пугачова знайшла вихід, як попрощатися з композитором Добриніним

7 жовтня 2024, 23:55
Поділіться публікацією:

 Алла Пугачова, яка публічно висловлювала своє неприйняття війни Росії проти України та покинула країну, все ж висловила співчуття у зв’язку зі смертю російського артиста та композитора В'ячеслава Добриніна. Співачка відправила до Москви вінок на похорон композитора, який відбувся на Троєкуровському цвинтарі.

Попри заборону: Алла Пугачова знайшла спосіб, щоб попрощатися зі своїм другом у Москві

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

На стрічці вінка було написано: "Назавжди в моїй душі. Алла Пугачова". Хоча Пугачова не змогла особисто прибути на церемонію прощання, її жест привернув увагу російських ЗМІ, які активно висвітлювали подію, акцентуючи на тому, що попри політичну позицію, співачка не залишилася байдужою до втрати близького колеги по сцені.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії раптово помер відомий композитор та співак.  1 жовтня в одній із московських лікарень помер народний артист Росії В'ячеслав Добринін. Йому було 78 років. Про смерть артиста повідомила його дружина Ірина, зазначивши, що він помер о 10 ранку. 

Кілька днів тому Добриніна госпіталізували в одну з клінік Москви, і, за попередніми даними, причиною його смерті став інсульт. Раніше в артиста вже було два інсульти. В'ячеслав Добринін був відомим російським композитором, естрадним співаком і автором багатьох популярних пісень, таких як "Ягода малина", "Синий туман" і "Рудий конь". Також він написав музику до декількох кінофільмів, зокрема до українського фільму "Приморський бульвар".

Також "Коментарі" писали про те, що Пугачова розкрила причину своєї музичної тиші. Популярна радянська та російська співачка Алла Пугачова заявила, що має бар’єр через який не може співати останні 15 років. За її словами це відбувається через те, що "десь щось стріляє". 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://life.ru/

Новини