Головна Новини Зірки персона У Росії раптово помер відомий композитор та співак: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії раптово помер відомий композитор та співак: що сталося

В'ячеслав Добринін помер після госпіталізації.

1 жовтня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 1 жовтня в одній із московських лікарень помер народний артист Росії В'ячеслав Добринін. Йому було 78 років. Про смерть артиста повідомила його дружина Ірина, зазначивши, що він помер о 10 ранку.

У Росії раптово помер відомий композитор та співак: що сталося

В'ячеслав Добринін (фото з відкритих джерел)

Кілька днів тому Добриніна госпіталізували в одну з клінік Москви, і, за попередніми даними, причиною його смерті став інсульт. Раніше в артиста вже було два інсульти.

В'ячеслав Добринін був відомим російським композитором, естрадним співаком і автором багатьох популярних пісень, таких як "Ягода малина", "Синий туман" і "Рудий конь". Також він написав музику до декількох кінофільмів, зокрема до українського фільму "Приморський бульвар".

Його творчість залишила помітний слід у радянській та російській естраді, і він мав значний вплив на розвиток музичної культури.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер зірка серіалу "Солдати" Російський актор Роман Мадянов, відомий своєю підтримкою агресивної війни РФ проти України, помер у віці 63 років. За повідомленнями російських ЗМІ, причиною смерті став рак легенів, стан актора значно погіршився навесні.

Мадянов відкрито підтримував вторгнення Росії в Україну і навіть мав намір гастролювати на тимчасово окупованих територіях України. Він також стверджував, що нібито відправляв гуманітарну допомогу на Донбас. За це він був включений у базу сайту "Миротворець" через незаконний перетин українського кордону після відвідин окупованого Криму.

Крім того, Мадянов брав участь у зйомках пропагандистських серіалів, які висміювали українців, ще більше підкреслюючи його лояльність до режиму Путіна та антиукраїнських наративів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини