Головна Новини Зірки персона Популярна українська співачка повторила розтяжку Вікторії Бекхем
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка повторила розтяжку Вікторії Бекхем

Хто тільки не намагається повторити розтяжку британського дизайнера

23 жовтня 2020, 17:37
Поділіться публікацією:

Відома українська виконавиця Оля Цибульська здивувала шанувальників своїм новим талантом. Вона повторила знамениту розтяжку Вікторії Бекхем прямо на столі. Про це пише видання newsyou.

Популярна українська співачка повторила розтяжку Вікторії Бекхем

Оля Цибульська. Фото: 2day.kh

Співачка опублікувала відповідне фото на своїй сторінці в соціальних мережах, підписавши, що саме в такій позі "залипла" на улюблений серіал "Емілі в Парижі". На ній одягнені вузькі темні штани і теракотовий светр, який їй дуже личить. Свій образ знаменитість доповнила чорними туфлями на підборах.

Популярна українська співачка повторила розтяжку Вікторії Бекхем - фото 2
Популярна українська співачка повторила розтяжку Вікторії Бекхем - фото 3

Відомо, що такою розтяжкою також прославилася британський дизайнер Вікторія Бекхем. Вона частенько балує своїх фанатів подібними знімками в своєму Instagram.

Оля Цибульська стала переможницею першої української "Фабрики Зірок" в складі дуету "Небезпечні зв'язки" з Олександром Бодянським. Дует існував протягом декількох років, і група навіть встигла представити Україну на міжнародних пісенних конкурсах, а також записати 3 пісні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем зворушила фанатів новим сімейним знімком. Вона не перестає радувати своїх шанувальників щасливими сімейними знімками, адже її міцна і дружна сім'я може стати прикладом абсолютно для кожного. На цей вона раз опублікувала фотографію, на якій можна побачити, як Девід цілує свою 9-річну дочку Харпер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини