Головна Новини Зірки персона Популярна українська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)

Співачка опублікувала відео з масштабного шоу "Ти тільки мій", на якому звалилася з високих каблуків прямо на сцені

24 січня 2021, 21:19 comments2239
Поділіться публікацією:

Поки проведення концертів тимчасово призупинили через пандемію коронавірусу, співачка Ірина Федишин вирішила згадати, які казусні ситуації були в її кар'єрі. Так, вона розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах відео, на якому видно, як вона впала прямо під час свого виступу.

Популярна українська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)

Ірина Федишин / Instagram / @irynafedyshyn

У звичайному житті знаменитість любить носити зручний одяг, але заради творчості іноді доводиться йти на жертви: носити високі підбори, які, як виявилося, можуть підвести. Тому що саме через незручне взуття Ірина Федишин впала прямо посеред виконання пісні.

Сама артистка зізналася, що через те, що переплутала рухи постановочного номера впала на сцені перед сотнями своїх шанувальників. Незважаючи на це, вона змогла швидко взяти себе в руки і впевнено продовжила виступати далі. Після закінчення концерту зірка зізналася, що каблуки були для неї трохи зависокі. Після цього кумедного випадку вона перестала їх носити.

"Тепер я можу посміятися разом з вами, а тоді було не дуже смішно. Саме на це взуття я і тепер дивлюся з острахом, хоча таких високих каблуків у мене багато. Але саме ці мене лякають. Мабуть, психосоматика спрацьовує", — пояснила знаменитість .

Як повідомляло видання "Коментарі", Ірина Федишин зізналася, завдяки кому стала відомою. Популярна українська артистка Ірина Федишин поділилася історією про те, завдяки кому вона стала популярною. Про це вона розповіла в програмі "Ранок з Україною".
Тато майбутньої зірки був професійним музикантом, але також він грав на весіллях. Якось раз батько поставив дівчинку поруч з собою, і в 4 роки вона дала свій перший концерт на одному з весіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

25 січня 2021, 09:59

Развратные дeвyшки ищyт eбли на oднy нoчь! Вce бecплaтнo и aнoнимнo, вce oни жaждyт cпepмы и любят ceкc ----- http://bit.do/exas


Новини