Головна Новини Зірки персона Популярна українська співачка вперше зізналася, що чоловік "купив її"
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка вперше зізналася, що чоловік "купив її"

Зірка зізнається, що цей подарунок був одним з найкращих в її житті

28 грудня 2020, 16:55
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Оля Цибульська ретельно приховує своє особисте життя від громадськості. Варто зазначити, що настільки ретельно, що шанувальники навіть не знають, як звуть її чоловіка. Якщо на її сторінці і з'являються загальні фотографії з коханим, то на них не видно його обличчя.

Популярна українська співачка вперше зізналася, що чоловік "купив її"

Оля Цибульська. Фото: rbc.ua

Таку поведінку і обережність сама співачка пояснює тим, що одного разу в неї була неприємна ситуація в особистому житті, після чого вона більше не хоче її повторювати. Проте, бувають все ж виключення, коли Оля розповідає фанатам про чоловіка. Так, знаменитість поділилася історією, коли він підготував їй просто неймовірний сюрприз — "купив" її.

"Чоловік купив мене на Новий рік. Я постійно працюю в Новорічну ніч. А коханому завжди хотілося, щоб ми святкували разом. Уявляєте, він зателефонував моєму концертному директору і зробив передоплату за виступ", — сказала Цибульська з посмішкою на обличчі.

Директору, звичайно ж, нічого не залишалося, як прийняти замовлення і перевірити, чи надійшли гроші на рахунок. Але ніхто на той момент навіть здогадатися не міг, що замовником виявиться коханий Олі.

Артистка була дуже зворушена, коли рівно о 22.00 вийшла в зал, а там сиділи всі її рідні. Тоді вона і зрозуміла, хто був її замовником. Співачка зізнається, що це був один з найкращих сюрпризів в її житті, адже в той вечір вона змогла по-справжньому відпочити і насолодитися часом з найближчими людьми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, українська співачка здивувала відвертим знімком. Відома українська виконавиця Анастасія Приходько приємно приголомшила своїх шанувальників, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах відвертий знімок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини