Головна Новини Зірки персона Популярний актор з серіалу "Надприродне" приїхав в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний актор з серіалу "Надприродне" приїхав в Україну

Актор з серіалу "Надприродне" Міша Колінз вдруге приїхав в Україну.

21 травня 2024, 12:08
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський актор українського походження Міша Коллінз вкотре приїхав в Україну. Актор висловив любов до України та розповів про мету свого візиту.

Популярний актор з серіалу "Надприродне" приїхав в Україну

Американський актор Міша Коллінз. Фото з відкритих джерел

Міша Коллінз співпрацює з платформою UNITED24 та заявив про важливу місію, яку до якої він хоче привернути увагу – проблеми розмінування українських земель через російську військову агресію.

"Люди вдома постійно запитують мене: "Що я можу зробити? “ Це те, що ми всі можемо зробити. Будь ласка, допоможіть нам очистити заміновані території областей України, щоб запобігти тисячам безглуздих смертей. Ці зусилля з розмінування врятують життя тисяч невинних українців", — йдеться в повідомленні Коллінза.

Міша Коллінз – американський актор, який отримав славу завдяки ролі ангела Кастіеля в популярному телесеріалі "Надприродне". Також актор знімався у таких постановках, як "Спадщина", "24", "CSI: Місце злочину", "Зачаровані", "Поліція Нью-Йорка" та інші.

Після повномасштабного вторгнення актор висловив підтримку українському народу. 5 травня 2023 року Міша став амбасадором платформи United 24 для збору грошей на розмінування українських територій. 30 травня 2023 року вперше приїхав до України, а через рік зробив ще один візит.

Раніше портал "Коментарі" писав, що популярні світові зірки заспівали українську пісню "щедрик". Зокрема на відео можна побачити Мішу Коллінза, Марка Гемілла, Кетрін Винник, Марка Стронга та інших.

Також "Коментарі" повідомляв, що у Нью-Йорку напали на відомого американського актора. Після інциденту він потрапив до лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини