Головна Новини Зірки персона Популярний український співак потрапив у жахливу ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний український співак потрапив у жахливу ДТП (ФОТО)

MELOVIN потрапив у ДТП

29 грудня 2022, 20:50 comments2483
Поділіться публікацією:

Відомий вітчизняний співак MELOVIN потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Рухаючись на своєму авто, він  зіштовхнувсь з іншим  авто  на автостраді. Автівки мають ушкодження, але виконавець отримав легкі травми.Про це артист розповів на своїй сторінці в соціальних мережах.

Популярний український співак потрапив у жахливу ДТП (ФОТО)

Меловін потрапив в аварію (фото з відкритих джерел)

Пізнього вечора  28 грудня Костянтин Бочаров, або знаний, як MELOVIN, потрапив в жахливу дорожню пригоду.  Його авто та ще один автомобіль, з іншим керманичем за кермом, зіштовхнулись якраз на автостраді. Фотографії з ДТП співак також оприлюднив в соціальних мережах.

Поки не з’ясовано, хто з водіїв став винуватцем зіткнення, порушивши правила дорожнього руху.  Костянтин Бочаров стверджує, що він не постраждав,  цілий і неушкоджений.

"Відсвяткую цей день як ще одне День Народження. Голова болить і коліно. Але дякую всесвіту що живий", — розповів про це виконавець.

До цього часу інших коментарів ні виконавець, ні представники його команди не давали.

Популярний український співак потрапив у жахливу ДТП (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Донбасі ДТП із російськими військовимиНа трасі між окупованими Шахтарськом та Торезом на Донбасі сталася ДТП за участю російських військових. В результаті 16 із них загинули і щонайменше троє серйозно постраждали. За інформацією окупантів, вантажівка та мікроавтобус зіткнулися у Шахтарському районі Донецької області.

 Також "Коментарі" писали про те, що на зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП. Сам  автофургон, де мандрували американські  актори, з'їхав з автомагістралі,  і далі   почав перевертатись. Ця дорожня пригода мала місце  неподалік  містечка  Мулеге,  в штаті Південна Нижня Каліфорнія. В той час  представники знімальної  групи  їхали до летовища.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

74747

29 грудня 2022, 23:27

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини