Головна Новини Зірки персона Популярний український ведучий розлучився після 13 років шлюбу: він назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний український ведучий розлучився після 13 років шлюбу: він назвав причину

Розрив пройшов інтелігентно і вони залишилися друзями

25 січня 2021, 20:47 comments1344
Поділіться публікацією:

Відомий український теле- і радіоведучий Слава Дьомін шокував своїх підписників сумною новиною. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах він зізнався, що розлучився зі своєю дружиною Ксенією Міщенко, з якою вони прожили в шлюбі 13 років. Він додав, що розлучилися вони мирно і їм вдалося залишитися друзями.

Популярний український ведучий розлучився після 13 років шлюбу: він назвав причину

Слава Дьомін и Ксенія Міщенко (фото: instagram.com/slavademin_official)

Слава зазначив, що всім людям варто навчитися нормально розлучатися, прийшов час бути дорослими і мудрими людьми.

"Коли побут з'їдає стосунки і ці стосунки стають токсичними, то їх треба закінчувати. Так сталося і у нас. Стало мало романтики і спілкування. Все переросло в спільне проживання, а не в стосунки", — пояснив причину розставання Дьомін.

Також він подякував своїй колишній дружині за весь час, який вони провели разом. Він додав, що Ксенія постійно мотивувала його, тому у нього був відмінний стимул, щоб не здаватися, а йти тільки вперед.

Чи вийде залишитися друзями поки невідомо, але вони обидва хочуть спробувати це. У них є спільний син, заради якого їм точно потрібно постаратися. Ведучий заявив, що зі свого боку вони зроблять все можливе, щоб дитина не страждала через розлучення батьків.

Як повідомляло видання "Коментарі", дружина відомого телеведучого потрапила в лікарню через чоловіка. Дружина українського телеведучого і шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус зізналася, що він підняв на неї руку. Через інцидент жінка потрапила в лікарню з загрозою передчасних пологів. Про те, що трапилося вона написала на своїй сторінці в соціальних мережах.
Юлія опублікувала в своєму Instagram фотографію з лікарні, а також подякувала всім підписникам за підтримку. Жінка вперше розповіла про образу, яка мучила її довгий період часу. За її словами, Андрій не переставав мстити їй і обливати брудом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини