Головна Новини Зірки персона Популярного блогера внесли до бази "Миротворець": він відреагував (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярного блогера внесли до бази "Миротворець": він відреагував (ВІДЕО)

Український блогер Волошин закликав до миру з Росією після російського обстрілу дитячої лікарні в Києві. Тепер він у базі "Миротворця".

17 липня 2024, 14:56
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Скандальний блогер Олександр Волошин прокоментував, що його внесли до бази "Миротворець", куди потрапляє велика кількість зрадників та колаборантів. Блогер заявив, що здивований таким рішенням.

Популярного блогера внесли до бази "Миротворець": він відреагував (ВІДЕО)

Український блогер Олександр Волошин. Фото з відкритих джерел

Олександр Волошин в Instagram опублікував свою реакцію на потрапляння у списки "Миротворця". 29-річний блогер заявив, що не повірив, коли вперше побачив інформацію про себе у цій базі.

"Думав що товариш вирішив мене пранканути, але потім зрозумів що це правда. Я не знаю як мені реагувати на це, кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись", — сказав блогер-мільйонник.

На сторінці Волошина на сайті "Миротворець" його назвали  "пособником російсько-фашистських загарбників та терористів" та звинувачують у поширені російської пропаганди.

"Не знаю що далі робити та що очікувати, але судячи з усього, це далеко не фінал. "Таке відчуття, що діло часу, коли мене просто упакують, зроблять ворогом народу. При чому зроблять так, щоб люди реально в це повірили. Щось придумають, як це зробити. Зробити людину антигероєм дуже легко", — сказав блогер.

Нагадаємо, що після масованої ракетної атаки Росії, коли одна з ракет влучила в дитячу лікарню, Волошин був серед блогерів, які закликали домовлятись з Росією про закінчення війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка Мар'яна Безугла відреагувала на свою появу у базі "Миротворця".

Також "Коментарі" писали, що український блогер Спартак Субота потрапив у скандал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини