Головна Новини Зірки персона «Я - ваш новий президент»: Потап жорстко відповів українцям на критику і викликав хвилю негативу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я - ваш новий президент»: Потап жорстко відповів українцям на критику і викликав хвилю негативу

Потап заявив, що у своїй країні буде робити все, що захоче

1 грудня 2020, 10:55
Поділіться публікацією:

«Я - ваш новий президент»: Потап жорстко відповів українцям на критику і викликав хвилю негативу

Потап (фото з відкритих джерел)

Популярний артист і музичний продюсер Потап опублікував відео, на якому жорстко висловився на адресу людей, які критикують його за співпрацю з російською співачкою Ольгою Бузовою.

На своїй сторінці в Instagram Потап виклав ролик, де в першу чергу вибачився за те, що кліп Надії Дорофєєвої, який жорстко розкритикували, був знятий на мосту над Алеєю Героїв Небесної Сотні. Він зазначив, що це була їх помилка, вони не догледіли.

Потім народний артист України розізлився на підписників за те, що вони почали негативно відгукуватися про його ідею співпраці з Ольгою Бузової, тому що її називають "фанаткою Путіна". Шанувальники почали писати, що в Україні велика кількість талановитих артистів, з якими можна записати пісню і нема чого "просувати" артистів з Росії.

У відповідь на це музичний продюсер заявив, що у своїй країні буде робити те, що вважатиме за потрібне. На його думку, Бузова — яскрава персона російського шоу-бізнесу і його не цікавить її особиста позиція.

"Я, заслужений артист України, вважаю, що можу співати та записуватися з будь-ким, якщо це приносить користь моїй країні ... Успішний Потап — це успішна Україна", — сказав він.

Виконавець заявив, що багато артистів з України їдуть, а ті, хто залишаються — потрапляють під тиск "долбодятлів". Пізніше Потап назвав себе новим президентом країни й сказав шанувальникам, щоб вони звикали до цієї думки.

Фанати неоднозначно відповіли на такі висловлювання артиста, одні підтримали Потапа, а інші почали критикувати ще більше: "Що за генератор рандомних слів?", "Ну все, для мене ПТП і вся його творчість — в минулому", "По-моєму, херой, ти себе дуже переоцінюєш", "Стільки агресії та неповаги до слухача ще ніколи не чула", — прокоментували фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пісню Надії Дорофєєвої звинуватили в плагіаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини