Головна Новини Зірки персона "Потрібно мати мужність вчасно піти": Михайло Жванецький зробив несподівану заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Потрібно мати мужність вчасно піти": Михайло Жванецький зробив несподівану заяву

Представник артиста Олег Сташкевич пояснив, що Жванецький прийняв таке рішення через свій вік

7 жовтня 2020, 21:22 comments1616
Поділіться публікацією:

Відомий сатирик заявив, що має намір припинити свою творчу діяльність і покинути сцену. Про таке несподіване рішення розповів його представник Олег Сташкевич, передає видання segodnya.

"Потрібно мати мужність вчасно піти": Михайло Жванецький зробив несподівану заяву

Михайло Жванецький. Фото: gazeta.ru

Олег поділився, що письменник прийняв таке серйозне рішення, тому що відчуває свій похилий вік, і достатній відпочинок точно не завадить. Він додав, що Михайло закриває свою передачу, а його фізичний стан не дозволить йому більше вийти на сцену.

"Артистам потрібно мати мужність вчасно піти зі сцени. У Жванецького така мужність є — вчасно піти зі сцени, не зволікати", — каже Сташкевич.

Відомо, що Жванецький родом з Одеси, де і закінчив Інститут інженерів морського флоту. Після закінчення навчання він відправився працювати в торговий порт.

Але незабаром письменник зрозумів, що творчість йому набагато ближче. Уже в студентські роки він почав писати монологи та мініатюри, які потім сам і читав своїм друзям.

У 1963 Михайло познайомився з Аркадієм Райкіним, який пізніше запросив сатирика виступати в свій театр.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Надія Мейхер зізналася, що допомогло їй подолати важку депресію. Актриса зізналася, що депресія почала її переслідувати після народження сина Ігоря. У якийсь момент її життя просто наступила чорна смуга: виснажливі і часті гастролі, кошмари ночами і невдоволення своїм життям. Надія розповіла, що тоді вона жила тільки заради своєї дитини — вона була її мотивацією, щоб не здатися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини