Головна Новини Зірки персона Повалій набрала зайву вагу та розридалася на одній сцені з Басковим, згадуючи минуле (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повалій набрала зайву вагу та розридалася на одній сцені з Басковим, згадуючи минуле (ФОТО)

Повалій ходить по російським шоу і ностальгує про минуле

27 березня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Таїсія Повалій, що тепер  в РФ і не виступає  проти повномасштабної війни на  Україні, була на одній сцені з прихильником Путіна  Миколою Басковим.

 Повалій набрала зайву вагу та розридалася на одній сцені з Басковим, згадуючи минуле (ФОТО)

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Російські пропагандисти хочуть  показати  українську виконавицю  "жертвою", яка ніби страждає, бо  її засудили на  Україні. Для співачки, яка  ностальгує за минулим, російський колега виконав  пісню "Я вже не повернуся",  раніше вони її виконували  разом.

При цьому, Повалій помітно прибавила у вазі  і стала гірше  виглядати. Під світлом  софітів  складно  приховати проблеми на обличчі та  й вік дає про себе знати.   Але Повалій намагалась виглядати   "квітучою" і вибрала  перед прихильниками яскравий макіяж і чорний балахон з купою  аксесуарів.

Микола Басков заспівав  і в цей час Повалій заплакала.  А  коли звучала фраза "Я вже не повернуся"  співачка не приховувала  сліз  і це камера нібито випадково показала  крупним планом. 

"Коль, ну я плакала. Це так зворушливо! Сльози мене тиснули, я довго трималася, а потім не витримала", — пояснила  зірка.

 При цьому Повалій  так і не коментувала  військове  вторгнення..  Але чимало російських ЗМІ  прихвалюють зрадницю, що так  сумує за Україною.  

 Повалій набрала зайву вагу та розридалася на одній сцені з Басковим, згадуючи минуле (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Росії в зрадниці Повалій почалися проблемиКолишня українська співачка й кремлівська прислужниця  Таїсія Повалій, що не так давно виступала з кількома  цинічними  пропагандистськими заявами  про рідну землю та  земляків, втратила свої  заробітки  в країні-агресорці. Як повідомляє пропагандистське видання  РФ "Московский комсомолець", опальній виконавиці з України  скасовано раніше анонсований  виступ в російському місті  Чита.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини