Головна Новини Зірки персона У Росії в зрадниці Повалій почалися проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії в зрадниці Повалій почалися проблеми

Повалій поступово втрачає концерти у Росії

20 березня 2023, 23:05 comments2735
Поділіться публікацією:

Колишня українська співачка й кремлівська прислужниця  Таїсія Повалій, що не так давно виступала з кількома  цинічними  пропагандистськими заявами  про рідну землю та  земляків, втратила свої  заробітки  в країні-агресорці.

У Росії в зрадниці Повалій почалися проблеми

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє пропагандистське видання  РФ "Московский комсомолець", опальній виконавиці з України  скасовано раніше анонсований  виступ в російському місті  Чита.

"Він повинен був відбутися 27 березня. Про це 20 березня повідомив організатор події", — повідомило російське  медіа.

В інформації зазначено, що  якою є остаточна  причина  відміни виступу  запроданки  Повалій  — невідомо.  При цьому, організатори наперед повідомили,   що скасовано  виступи не тільки в місті Чита, але і  увесь гастрольний тур  цієї прихильниці Путіна.

У Росії в зрадниці Повалій почалися проблеми - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак, Повалій, Єгорова та інші співаючі в Росії отримали нові санкції на Батьківщині.РНБО ввела нові санкції проти понад 2500 осіб. До цього списку потрапили політичні діячі РФ та Білорусі, військові цих двох країн, а також іноземні найманці, військові Сирії, громадські люди, актори, письменники, музиканти. Є у цьому переліку і колишні зірки українського шоу-бізнесу Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Ганна Седокова та Сніжана Єгорова. Також запроваджено санкції проти популярної телеведучої, дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Усі вони колись запалювали на українській сцені, а потім вирішили для себе, що російська аудиторія їм ближча і заробляти в країні-агресора можна значно більше. Навіть після початку повномасштабного вторгнення російських військ до України ці артистки жодного разу не висловилися проти Росії, не поставили під сумнів рішення путінського режиму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини