Головна Новини Зірки персона Повівся неадекватно, грубо: російський шоумен накинувся на дівчину в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Повівся неадекватно, грубо: російський шоумен накинувся на дівчину в США

Олександр Цекало повівся повністю неадекватно, грубо і по-хамськи

26 квітня 2023, 23:15 comments1063
Поділіться публікацією:

Опальний шоумен  з України Олександр Цекало, що і тепер малодушно мовчить, не засуджуючи нападу РФ на свою країну, втрапив в  неприємну та скандальну історію. Як інформує телеграм-канал "Не Малахов вершки", Цекало накинувся на молоду американку  в американському супермаркеті, де робив покупки  вкупі  з своєю молодою дружиною Дариною Ервін.

Повівся неадекватно, грубо: російський шоумен накинувся на дівчину в США

Олександр Цекало (фото з відкритих джерел)

"Олександр Цекало напав на дівчину. Шоумен отоварювався в Лос-Анджелесі, коли до нього і його дружини підійшла прихильниця з проханням зробити селфі. І якщо нинішня обраниця артиста Дарина Ервін мило посміхнулася у відповідь, то Цекало раптово рознервувався і обматюкав шанувальницю його талантів. Добре, що не побив. На фото подружжя ніяк не оберуть кетчуп до столу", — повідомив пропагандистський канал.

Яка причина незрозумілої агресії  виконавця -  ще не з’ясовано. Припускають, що так дають себе знати  російському шоумену  зміни, пов’язані з віком, що несподівано проявились ще й в присутності  молодої  обраниці.

Повівся неадекватно, грубо: російський шоумен накинувся на дівчину в США - фото 2


Нагадаємо, що "Коментарі" російський репер жбурнув кросівок в голову дівчини. Репер Pharaoh з Росії  хуліганською виходкою  ледь  не травмував свою  прихильницю. Він  з усієї сили кинув  кросівок в гурт своїх фанатів. Взуття "прилетіло" в голову шанувальниці. Цей випадок, який відзняли  на відео,  тепер оприлюднили  в соціальних  мережах. Інцидент мав місце під час  концерту Pharaoh в  російській столиці. Зокрема,  виконавець  говорив  з фанатами і почав сперечатись з одним з них.  Раптово Pharaoh захотів  відштовхнути кросівок, який  в артиста жбурнув невідомий.  Репер підбіг до цього предмета  і сильно його  підкинув. Саме так, кросівок, наче м’яч відлетів в сторону   прихильників репера, що зібрались неподалік сцени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

27 квітня 2023, 05:06

ИУДА потерял ориентацию в пространстве и решил по борзеть..


Новини