Головна Новини Зірки персона "Поводилася агресивно": відому співачку помітили п'яною після концерту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поводилася агресивно": відому співачку помітили п'яною після концерту (ВІДЕО)

Lida Lee зараз переживає не найкращі часи та заливає це алкоголем, повідомляє інсайдер

30 січня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Відома  співачка,  яка брала участь в  "Голосі  країни" і "Танцях  з зірками", Lida Lee (справжнє ім'я — Лідія Скорубська)  весною  2023 року  припинила тривалий роман. З декількох  причин  розставання вона називає  відсутність логічного продовження стосунків — дівчина чекала на пропозицію руки та серця, але  екс-коханий так і не наваживсь на цей крок.

"Поводилася агресивно": відому співачку помітили п'яною після концерту (ВІДЕО)

Співачка Lida Lee (фото з відкритих джерел)

З того часу  співачка на публіці повідомляє, що немає нічого  проти самотності, але це виявилось  зовсім не так. Недавно до  видання  Уніан потрапив відеоролик, який  зняв хтось з глядачів  після закінчення концерту Ліди Лі в одному  розважальному  закладі.

На відео  артистка   примостилась за барною стійкою і вживає алкогольні напої. Сама поведінка Скорубської натякає на її сильне сп'яніння.

Як  інформує інсайдер, останніми місяцями алкоголь – є найчастішим із  способів  для Ліди Лі, щоб знизити емоційну напругу. Стрес  співачка  переживає на фоні проблем в  особистому  житті. "Яке було здивування побачити Ліду Лі в нетверезому стані, пила з пляшки, прямо з горла, поводилася трохи агресивно. Вона зірвалася, жорстко сидить на алкоголі, напиваючись після виступу", — підтверджує джерело.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна Лоліта зганьбилася прямо на сценіЗараз ще одна  зрадниця своєї країни Лоліта Мілявська  відверто  розповідає,  як вона зганьбилась,  тримаючи в руках мікрофон. Виконавиця  відверто каже, що брала участь в  концертах, після того, як добре випила. 

Як розповідає  Лоліта, коли  вона була молодою,  то любила "випити та погуляти". Було навіть так в ті часи, що молода співачка  кілька разів взяла в руки мікрофон і  пішла до глядачів п’яною. Такі огидні  жахливі речі траплялись тоді з нею.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини