Головна Новини Зірки персона Шокувала неповагою до фанатів: п'яна Лоліта зганьбилася прямо на сцені
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокувала неповагою до фанатів: п'яна Лоліта зганьбилася прямо на сцені

Лоліта шокувала своєю неповагою до фанатів

11 лютого 2023, 23:45 comments1513
Поділіться публікацією:

Зараз ще одна  зрадниця своєї країни Лоліта Мілявська  відверто  розповідає,  як вона зганьбилась,  тримаючи в руках мікрофон. Виконавиця  відверто каже, що брала участь в  концертах, після того, як добре випила.

Шокувала неповагою до фанатів: п'яна Лоліта зганьбилася прямо на сцені

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Як розповідає  Лоліта, коли  вона була молодою,  то любила "випити та погуляти". Було навіть так в ті часи, що молода співачка  кілька разів взяла в руки мікрофон і  пішла до глядачів п’яною. Такі огидні  жахливі речі траплялись тоді з нею.

"Я виходила пару раз на сцену під градусом. Це траплялося, коли я була молодша. Це було жахливо і просто страшно. Мені, коли відео показали, я сказала: "Боже, невже я так погано співаю?",- наводить слова співачки  російське видання "PROзвезд"

Зірка  пояснює, що не  може пам'ятати  всі  проколи в той час, коли була  молодою. Але знаходить виправдання своїм вчинкам.  Зараз Лоліта переконана, що всі дорослі чинять так:  "експериментують" і "грають із сірниками". 

"Це як діти з сірниками. Їм дорослі кажуть: "Не лізь, не бери", а вони все одно тягнуться", — пояснила зіркова виконавиця.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до Зеленського. Кілька днів тому український президент ввів санкції, які торкнулися 119 росіян, зокрема, і виконавців, яким заборонено в’їзд  до України.  Деякі висловились з цього приводу.  Зокрема,  російська співачка Лоліта Мілявська. Свої думки з цього приводу  вона оприлюднила у відеоролику в соціальних мережах. Лоліта ще потягалась в ліжку і не чула про санкції та список колег, які, як і вона попала туди. Санкційний список їй переслав знайомий.  

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

12 лютого 2023, 01:22

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини