Головна Новини Зірки персона Позитив і Надя Дорофєєва вперше розповіли, через що постійно сварилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Позитив і Надя Дорофєєва вперше розповіли, через що постійно сварилися

Коли на одній сцені зустрічаються дві особистості, знайти спільну мову не так просто

13 жовтня 2020, 16:06 comments2940
Поділіться публікацією:

Відносно недавно одна з найяскравіших груп українського шоу-бізнесу "Время и Стекло" заявила, що їх творчий союз розпадається. Надя і Льоша були дуетом протягом багатьох років, тому зовсім не дивно, що їм довелося пережити багато сварок. Про це пише видання lux.

Позитив і Надя Дорофєєва вперше розповіли, через що постійно сварилися

Група "Время и Стекло". Фото: bestin.ua

Олексій Завгородній у своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" розповів, що на самому початку їхньої кар'єри між ними було чимало конфліктів. Все через те, що виконавець звик працювати один, тому спочатку йому було складно йти на компроміси чи слухати думку іншої людини.

Наді було важко звикнути до спільних поїздок, тому, що Позитив міг веселитися до 6 ранку попри те, що на наступний день у них був виступ. Також Дорофєєва впевнена, що її колега спочатку був не дуже радий її приходу в групу, тому що між ними тоді була симпатія.

"Коли є симпатія, це складно. І якби ми, не приведи, Господи, почали зустрічатися, гурт "Время и Стекло" розпалася б через місяць", — розповідає артистка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що   Дорофєєва та Позитив розповіли про перше знайомство. Ще за два роки до створення групи, артисти гуляли по Сімферополю, проводячи разом чимало часу. Якось раз вони прогуляли до самого ранку: багато говорили та навіть танцювали повільний танець у дворі перед будинком. Дорофєєва зізнається, що тоді Льоша дуже їй сподобався, але до поцілунку справа так і не дійшла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини