Головна Новини Зірки персона Позитив розповів, чому розлучився з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Позитив розповів, чому розлучився з дружиною

Музикант назвав розставання з екс-дружиною "обопільним рішенням"

16 липня 2021, 14:47 comments1725
Поділіться публікацією:

Відомий український виконавець Олексій Завгородній, який виступає під сценічним псевдонімом "Позитив", відверто розповів про розлучення з дизайнеркою Ганною Андрійчук. Про своє особисте життя артист розповів у програмі "29 питань".

Позитив розповів, чому розлучився з дружиною

Олексій Завгородній (фото з відкритих джерел)

Співак зізнався, що ні про що не шкодує.

"Це наше спільне рішення. Ми спілкуємося, бо у нас багато спільних друзів. Я не шкодую ні про що. Життя — надзвичайно цікава штука, як виявилося, дуже коротка. Я маю на увазі те, що час надзвичайно швидко летить. Ті 13 років, які ми разом прожили, ми багато чому навчилися, багато зрозуміли й отримали колосальний досвід. Я дуже їй вдячний",- сказав співак.

Окрім цього, він розповів як відреагував на рішення ексдружини публічно розповісти про їх розлучення. 

"В Ані було таке рішення, був такий вибір. Вона мене про нього попередила. Ми обоє  — публічні люди. В тому числі й Аня. Це було її рішення, я в будь- якому випадку підтримав би його, навіть якщо мені воно не сподобалося", – підкреслив він.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що колишня дружина Позитиву вперше назвала причину розлучення зі співаком.

Колишня дружина екссоліста групи "Время и Стекло" Позитиву, Анна Андрейчук вперше назвала причину розлучення зі співаком. У програмі "Світське життя" дівчина поділилася, що рішення про розрив не було одноденним, а "мало накопичувальний ефект".

 Андрейчук додала, що за майже два роки, поки пара не жила разом, вони намагалися відновити сім'ю і намагалися зустрічатися. Подружжя подорожувало і планувало спільне майбутнє. Втім, не склалося.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 17:31

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини