Головна Новини Зірки шоу бізнес Колишня дружина Позитиву вперше назвала причину розлучення зі співаком
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня дружина Позитиву вперше назвала причину розлучення зі співаком

Колишня дружина композитора прокоментувала чутки про його зради

13 червня 2021, 04:09 comments1588
Поділіться публікацією:

Колишня дружина екссоліста групи "Время и Стекло" Позитиву, Анна Андрейчук вперше назвала причину розлучення зі співаком. У програмі "Світське життя" дівчина поділилася, що рішення про розрив не було одноденним, а "мало накопичувальний ефект".

Колишня дружина Позитиву вперше назвала причину розлучення зі співаком

Позитив з дружиною Анею (фото з відкритих джерел)

"Я так довго зволікала кота за одне місце. У нього завжди на першому місці була робота і музика. Мені не 18 років, я хочу сім'ю, я хочу дитину. Тому, я думаю, що це стало найбільшою причиною. Я не можу сказати , що він не хотів, якось не склалося у нас з цим", — поділилася Аня.

Також колишня дружина композитора прокоментувала чутки про його зради.

"Він артист, він популярний, він красивий і, звичайно, про зради кажуть завжди, тому що це найцікавіша тема. Звичайно, я це чула, але я дружина, яка вибрала чоловіка-артиста, тому я з цим жила", — поділилася вона.

Андрейчук додала, що за майже два роки, поки пара не жила разом, вони намагалися відновити сім'ю і намагалися зустрічатися. Подружжя подорожували і планували спільне майбутнє. Втім, не склалося.

Як повідомляли раніше розішлись ще одна пара українського шоу-бізнесу — Олексій Завгородній (Позитив) і Анна Андрійчук, які були разом протягом 13 років. Чутки про їх розставання ходили вже давно, але пара не коментувала цю інформацію. Олексій і Анна почали зустрічатися ще в юному віці, коли їм було по 15 років, а в 2013 році вони зіграли весілля. Улюблена завжди була поруч і підтримувала Позитиву при всіх його злети й падіння. Що ж стало причиною їх розриву — невідомо.

Нагадаємо, що ще в листопаді 2020 року Позитив проговорився, що не живе зі своєю дружиною Анею, але не став вдаватися в подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини