Головна Новини Зірки персона Представниця Польщі на Євробаченні прокоментувала скандал через зв'язок її брата з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Представниця Польщі на Євробаченні прокоментувала скандал через зв'язок її брата з Росією

Співачка Бланка сказала, що це суцільна неправда, від якої їй боляче

25 травня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Виконавиця з Польщі  Бланка, що представляла цю країну в Євробаченні-2023, висловилась  з приводу того, що її брат виступає  за кривавий режим Кремля.

Представниця Польщі на Євробаченні прокоментувала скандал через зв'язок її брата з Росією

Польська співачка Бланка (фото з відкритих джерел)

Польська знаменитість  розповіла, що вся її  родина підтримує  тільки Україну. З цієї причини їй боляче  через те,  що її брата звинувачують в   підтримці  країни-агресора.

"Хочу однозначно підкреслити, що категорично не згодна з цією інформацією. Коли пишу це, плачу від печалі. Ніколи в житті мені не приходило в голову, що я буду пов'язана з чимось абсолютно відмінним від того, що в моєму серці і моїх поглядах", — написано в інформації пресслужби  співачки.

Вона додає, що її  рідні ніколи не підтримували РФ. Сама Бланка з нетерпінням чекає, коли  наша країна переможе і вона  матиме змогу приїхати в  Україну зі своїми піснями.

"Те, з чим ЗМІ намагаються зв'язати мене, абсурдно, розходиться з правдою і змушує мене відчувати такий біль, якого я ніколи раніше не відчувала", — розповіла співачка.

При цьому, брат  виконавиці Олівер оприлюднив пост  на своїй сторінці, де підтримає пропагандистські наративи.  Там йшлося про "київських нацистів" і "визволителів".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Джамала обдурила організаторів ЄвробаченняДжамала спільно з іншими українськими артистами відкривала фінал "Євробачення -2023" у Ліверпулі.  У соціальних мережах вона розповіла про підготовку до шоу та ідею, яку попередньо приховала від організаторів конкурсу.Українська співачка написала, що дуже хотіла підтримати співгромадян, проте боялася, що цю частину виступу приберуть з ефіру. Та, вона все ж наважилася реалізувати задумане. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини