Головна Новини Зірки персона Прихильниця Кремлівського режиму "накинулася" на Пугачову
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильниця Кремлівського режиму "накинулася" на Пугачову

Распутіна заявила, що вона нібито талановитіша за Примадонну

22 травня 2023, 22:50 comments1035
Поділіться публікацією:

Знаменитість з РФ Маша Распутіна, що всіляко підтримує  кремлівський режим, гостро висловилась про російську Примадонну. Вона "накинулась" на Пугачову, аналізуючи  її таланти і титули.

 Прихильниця Кремлівського режиму "накинулася" на Пугачову

Маша Распутіна (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання представників   російського телеканалу, Распутіна   розповіла про  власний день народження, але  знову  згадала  про свою чи не головну конкурентку на сцені Аллу Борисівну. Адже стверджували, що ці яскраві співачки постійно ворогують між собою. За чутками, винною була  Пугачова, що  не терпіла конкурентів, саме тому всіляко заважала іншим виконавицям збудувати свою кар’єру і бути  популярнішими  за неї.

"Примадонни, королеви, принцеси, імператриці — така фігня, я вам хочу сказати. Або ти справжній, або ти нуль, який придумує категорії", -   висловилась про це все Маша Распутіна.

Ще російська зірка переконана,   що ніби є більш  талановитою за Примадонну. Як говорить  Маша Распутіна, у неї зовсім інший голос.

"У мене неповторний голос, я співаю на розщепленні зв'язок, володію кількома техніками співу, а Пугачова тільки одним. Голос, артистичність, зовнішність — все різне", — підсумувала   співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Маша Распутіна заявила, що треба розстрілювати росіян, які виїхали з країни. Виконавиця з РФ  Маша Распутіна  раніше мала  зіркову популярність, зокрема після відомої пісні "Чайная роза", де вона співає разом з  Філіпом Кіркоровим. Але потім про  Распутіну росіяни  якось забули. Виконавиця по-різному  намагається нагадувати про свою зіркову персону, але повернутись до  колишньої  популярності  їй не вдається. Тому вона прийняла рішення  стати в ряди  прислужників  диктатора Володимира Путіна.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини