Головна Новини Зірки персона Принц Вільям і Кейт Міддлтон планують четверту дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям і Кейт Міддлтон планують четверту дитину

39-річна Кейт ретельно готується до майбутньої вагітності, дотримуючись спеціальну дієту.

12 лютого 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

Герцогиня Кембриджська зізналася, що мріє про народження дочки. У недавній розмові з виданням Us Weekly один з них повідомив, що герцог і герцогиня Кембриджські вже ретельно займаються питанням планування четвертого малюка.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон планують четверту дитину

Принц Вільям і Кейт Міддлтон - фото з відкритих джерел

За інформацією, Кейт Міддлтон планувала четверту вагітність раніше, проте пандемія коронавірусу внесла корективи в плани королівської сім'ї — герцогиня побоялася виношувати і народжувати дитину під час епідемії, однак зараз її страхи не сильні.

Крім цього повідомляється, що принц Вільям спочатку був проти народження четвертої дитини, проте пізніше змінив свою думку під впливом аргументів подружжя. Точної інформації про те, чи вагітна на цей час Кейт Міддлтон або зачаття тільки в планах, поки немає. Думки про народження четвертої дитини з'явилися у Кейт після того, як її сестра Піппа оголосила про свою другу вагітність в грудні минулого року. Каром того, 39-річна Кейт ретельно готується до майбутньої вагітності, дотримуючись спеціальну дієту.

Нагадаємо, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон на карантині не втрачала часу дарма і освоїла нову професію. Так, вона стала перукарем для своїх дітей через карантинних заходів в країні. Про це герцогиня заявила на відео-конференції з групою інших батьків. Герцогиня Кембриджська визнається, що дана професія вимагає певних знань і умінь, тому її діти не в захваті від отриманого результату.

Як і іншим мамам, Кейт Міддлтон довелося взяти на себе роль вчителя на період карантину. Вона зізнається, що таке випробування дається їй дуже непросто, адже свої пізнання в математиці вона оцінює на 5 з 10 балів. Опорою і підтримкою в цій ситуації для герцогині залишається чоловік принц Вільям.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Us Weekly
comments

Обговорення


Новини