Головна Новини Зірки персона Принца Гаррі і Меган Маркл «понизили» у списку на сайті королівської сім'ї: що знову сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Принца Гаррі і Меган Маркл «понизили» у списку на сайті королівської сім'ї: що знову сталося

Букінгемський палац ухилився від коментарів

7 червня 2021, 05:33
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл виявилися в списку членів королівської нижче принца Едварда, Софі Уессекський і принца Ендрю, пише Daily Mail.

Принца Гаррі і Меган Маркл «понизили» у списку на сайті королівської сім'ї: що знову сталося

Принца Гаррі і Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

"Меган Маркл і принц Гаррі були знижені на офіційному сайті королівської сім'ї, після того, як вони склали свої повноваження і переїхали в США", — йдеться в повідомленні.

Роль принца Уельського як активного спадкоємця, який готується зійти на престол, відбивається навіть в його власному підвищенні до вершини розділу "Королівська сім'я" на офіційному сайті британської монаршої родини, пише видання.

У Букінгемському палаці заявили журналістам, що у нього немає коментарів, "крім того, що ми регулярно оновлюємо вебсайт".

Як повідомляли раніше в королівській родині знову поповнення: 36-річний принц Гаррі і 39-річна Меган Маркл вдруге стали батьками. Радісна подія відбулася ще в п'ятницю, 4 червня, в одному з пологових будинків Каліфорнії. Маунтбаттен-Віндзор, в честь прабабусі, Її Величності Королеви, сімейне прізвисько якої Лілібет, а друге ім'я Діана, було вибрано на честь покійної бабусі — принцеси Уельської. В офіційній заяві говориться, що зараз Меган Маркл і малятко знаходяться вдома і відчувають себе добре.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року Меган Маркл зізналася, що у неї стався викидень. Знаменитість розповіла, що це сталося влітку. Знаменитість розповіла, що це сталося влітку. За її словами, вона встала і підійшла до свого сина, але відчула різкий біль, від якої присіла, тримаючи на руках свого первістка. Пізніше вони з принцом Гаррі поїхали в лікарню і дізналися, що втратили малюка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини