Головна Новини Зірки персона Принци Гаррі і Вільям відкрили пам'ятник принцесі Діані: як він виглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

Принци Гаррі і Вільям відкрили пам'ятник принцесі Діані: як він виглядає

Офіційний захід був досить скромним

1 липня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні в саду Кенсінгтонського палацу відбулося урочисте відкриття скульптури на честь Діани Спенсер. На офіційній церемонії були присутні тільки рідні та близькі покійної принцеси: її брат Чарльз Спенсер, 9-й граф Спенсер, і її сестри -леді Елізабет Сара Маккоркодейл і леді Джейн Феллоуз. Про це пише "Hello".

 Принци Гаррі і Вільям відкрили пам'ятник принцесі Діані: як він виглядає

У Лондоні відкрили пам'ятник принцесі Діані. Фото: REUTERS

Скульптуру відкрили сини Діани — принц Вільям і принц Гаррі. Брати прибули в парк ще до початку заходу  і, привітавшись із родичами, урочисто зняли тканину з пам'ятника своїй матері.

Перші деталі відкриття пам’ятника на честь принцеси Діани з'явилися ще в травні цього року. Сини Діани від публічних виступів відмовилися.  

Через кілька хвилин після відкриття в офіційному Instagram-акаунті герцога і герцогині Кембриджських з'явилося фото принців на фоні статуї та їх спільна заява. В ній вони подякували усім, хто долучився до відкриття цього пам'ятника.

"Сьогодні, коли нашій матері могло б виповнитися 60 років, ми згадуємо її любов, силу і характер — ті якості, які зробили її силою добра в усьому світі, змінивши на краще незліченну кількість життів", — йдеться у повідомленні.  

Ювілей принцеси Діани був затьмарений низкою неприємних подій між її синами. Після скандальної втечі Вільям і Гаррі довгий час не могли поділити фонд імені Діани. І тільки нещодавно вони вирішили, що всі майбутні надходження будуть чесно розділені між благодійними організаціями братів.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те,  чому принци Вільям і Гаррі відкриватимуть статую принцеси Діани без своїх дружин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини