Головна Новини Зірки персона "Процедура почалася": відома російська співачка скоро поповнить список іноагентів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Процедура почалася": відома російська співачка скоро поповнить список іноагентів

Незабаром Пугачова стане іноагентом у Росії, як і її чоловік Максим Галкін

27 березня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

Російську співачку-легенду  Аллу Пугачову, що публічно засудила  криваве вторгнення Росії на  Україну, хочуть визнати іноагентом в країні-агресорці.

"Процедура почалася": відома російська співачка скоро поповнить список іноагентів

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Там  вже розпочалась  процедура визнання Примадонни  іноземним агентом, написав в Telegram-каналі  керівник Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін. Він каже, що наділити колишню російську  зірку  відповідним статусом просить Генеральна прокуратура Росії.

"Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, прокуратура просить Міністерство юстиції РФ визнати Пугачову іноземним агентом". Сподіваюся, контролюючі органи доведуть цю справу до кінця", — цинічно  написав  Віталій Бородін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова різко відреагувала на визнання в РФ "іноагентом" Галкіна. Відома російська співачка Алла Пугачова відреагувала на визнання свого чоловіка, гумориста Максима Галкіна "іноагентом". Співачка звернулася до влади з пропозицією і її зарахувати до лав "іноагентів". Відповідну заяву вона зробила у соціальній мережі. 

Так, у своєму мікроблозі в Instagram Пугачова заступилась за Галкіна.Окрім цього, вона вперше публічно засудила війну в Україні, назвавши "російську спецоперацію" ілюзорною ціллю, за яку гинуть люди.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алла Пугачова розлютила і довела до істерики росіян. Зірка з Росії Алла Пугачова, яка підтримує  Україну та на початку повномасштабної  війни поїхала з РФ разом з Максимом Галкіним і дітьми, знову дала привід для люті росіянам. 

Головне  в тому, що недавно вона відсвяткувала  вихід нової пісні та День жовтих квітів — подію, яку завжди  святкує Алла Борисівна з приходом  весни. Відеоролик зі свята  вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини