Головна Новини Зірки персона Відірвалася під українську народну пісню: Алла Пугачова розлютила і довела до істерики росіян (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відірвалася під українську народну пісню: Алла Пугачова розлютила і довела до істерики росіян (ВІДЕО)

Алла Пугачова опублікувала відео в соцмережу

4 березня 2024, 22:30
Поділіться публікацією:

Зірка з Росії Алла Пугачова, яка підтримує  Україну та на початку повномасштабної  війни поїхала з РФ разом з Максимом Галкіним і дітьми, знову дала привід для люті росіянам. 

 Відірвалася під українську народну пісню: Алла Пугачова розлютила і довела до істерики росіян (ВІДЕО)

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Головне  в тому, що недавно вона відсвяткувала  вихід нової пісні та День жовтих квітів — подію, яку завжди  святкує Алла Борисівна з приходом  весни. Відеоролик зі свята  вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Під час відзначення  Примадонна весело пританцьовує на яхті під мелодію української пісні "Ой на горі два дубки".

Зірка написала про цю веселу подію наступне:

"Круто відгуляли "Першу Неділю Весни"! Дякую всім за квіти, за привітання і щоденну радість від моїх вірних шанувальників, живемо далі. Не хвилюйтеся про мене!".

Зрозуміло, що під відеороликом  фанати співачки  написали  чимало своїх коментарів. Чимало  українців  розпізнали знайому  мелодію та дякували за зайняту позицію.

Але  жителям РФ такий  вчинок колись улюбленої співачки   не сподобався. Вони захейтили російську зірку. 

  • "Ви навіть не уявляєте, як добре, що вас немає в нашій Росії, так одразу пахне свіжістю на естраді"
  • "Що за показуха? Хто це дивиться? Я вас зневажаю!"
  • "Це дно"
  • "Жалюгідне видовище"
  • "Кому ти потрібна, щоб про тебе ще хвилюватися?".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова на виступі Сердючки у Юрмалі "відривалася" під трек "Russia goodbye". Нещодавно  в  Юрмалі "відгримів" фестиваль, що організувала  Лайма Вайкуле, тут виступали і  деякі  знаменитості з України. В їх числі  був і Андрій Данилко, що ще відомий фанатам, як Вєрка Сердючка.  Співак   на сцені Юрмали виконав свою відому   пісню "Dancing Lasha Tumbai", в  тексті якої  ще кілька  років тому  мешканці РФ  чули для себе "послання" — "Russia goodbye". 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини