Головна Новини Зірки персона Продюсер, якого звинуватили у втечі до Росії, зізнався, де насправді знаходиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Продюсер, якого звинуватили у втечі до Росії, зізнався, де насправді знаходиться

Фальоса вийшов на зв'язок з відомим українським ведучим

17 квітня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Відомий  в  сфері шоу-бізнесу продюсер Юрій Фальоса, після того, як були оприлюднені скандальні  заяви його  колишньої дружини, співачки Маші Гойї, яка повідомила, що  він виїхав до РФ,  несподівано вийшов на зв'язок та сказав,  де він зараз перебуває.

Продюсер, якого звинуватили у втечі до Росії, зізнався, де насправді знаходиться

Юрій Фальоса (фото з відкритих джерел)

Із  продюсером навів контакти  ведучий Слава Дьомін. Той  йому повідомив, що він  знаходиться не  на російській території, а на території українського  Криму. Але населені пункти  півострова зараз тимчасово окуповані  країною-агресоркою. Яким  саме  способом Юрій Фальоса попав до Криму, зараз  нез'ясовано.

"Я вирішив написати Юрі й дізнатися, де ж він. Яке ж було здивування, коли Юра сказав, що він не в Росії, а в Україні. У всякому разі Юра сказав, що зараз в українському Криму", — розповів телеведучий.

В Крим  продюсер  поїхав  літом  минулого року після того, як там помер його батько. Але до столиці  Фальоса має намір   повернутись та відновити поруйнований російськими  загарбниками будинок.

"Поїхав він туди після смерті батька, якого не стало влітку минулого року, і зараз займається тим, що доводить до ладу могилу батька. А ще каже про те, що буде власноруч відновлювати постраждалий будинок у Києві через деякий час", — підсумував  Слава Дьомін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що продюсер  з України Юрій Фальоса, особняк якого ще весною 2022 року  до  самих руїн знищили  загарбники, виїхав до держави-агресорки РФ. Цей факт  повідомила під час програми ЖВЛ  колишня дружина Фальоси Маша Гойя.  Як вона  стверджує, час від часу спілкується з колишнім чоловіком. До Росії  він виїхав  після тої обставини, коли під час російського  ракетного обстрілу був знищений  котедж знаменитості. Зараз  Фальоса мешкає з матір’ю  в  місті Йошкар-Ола у РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини