Головна Новини Зірки персона Український продюсер, будинок якого повністю спалили окупанти під час наступу, поїхав до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український продюсер, будинок якого повністю спалили окупанти під час наступу, поїхав до Росії

Ексдружина продюсера зізналась, де нині перебуває Фальоса

11 квітня 2023, 22:17
Поділіться публікацією:

Продюсер  з України Юрій Фальоса, особняк якого ще весною 2022 року  до  самих руїн знищили  загарбники, виїхав до держави-агресорки РФ.

Український продюсер, будинок якого повністю спалили окупанти під час наступу, поїхав до Росії

Юрій Фальоса (фото з відкритих джерел)

 Цей факт  повідомила під час програми ЖВЛ  колишня дружина Фальоси Маша Гойя.  Як вона  стверджує, час від часу спілкується з колишнім чоловіком. До Росії  він виїхав  після тої обставини, коли під час російського  ракетного обстрілу був знищений  котедж знаменитості. Зараз  Фальоса мешкає з матір’ю  в  місті Йошкар-Ола у РФ.

"Він був у моєму житті. Я його дуже поважаю і бажаю йому щастя. Я з ним спілкувалася десь два тижні тому. Він зараз в Росії, в Йошкар-Олі. Ви знаєте всі, що зруйнували його будинок, і він вимушений був покинути Київ і відправитися до мами. Він каже: "Машо, ти знаєш, я дуже сумую за мамою". Такий нині час, коли рідня – це найголовніше в кожного з нас. Я його розумію", — пояснила вчинок ексчоловіка  Маша Гойя.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український режисер обдурив Мінкульт і поїхав до Росії. В українських  медіа  оприлюднено інформацію, що український режисер  Тарас Голубков став режисером кліпу російської виконавиці Клави Коки. Митець так само звернувся за дозволом на виїзд  до Міністерства культури, але вказав чиновникам  зовсім іншу  мету відрядження. Як проінформувало   Міністерство представникам  сайту kp.ua, Голубков отримав  дозвіл на виїзд з 14 по 30 жовтня  2022 року. Чиновники запевняють,  що режисер турбувався про дозвіл, щоб поїхати  в Європу і  створити  документальний фільм про війну в  рідній країні. Для цього  він представив  всі потрібні  документи.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини