Головна Новини Зірки персона Продюсери "Время и Стекло" назвали справжню причину розпаду групи
commentss НОВИНИ Всі новини

Продюсери "Время и Стекло" назвали справжню причину розпаду групи

Нарешті розкрита головна інтрига року

2 листопада 2020, 15:17 comments1340
Поділіться публікацією:

Після того, як Позитив і Надя Дорофєєва заявили про розпад творчого тандему, шанувальники не могли зрозуміти справжню причину цього. Але настав момент, коли інтригу розкрили.

Продюсери "Время и Стекло" назвали справжню причину розпаду групи

Надя Дорофєєва. Фото: segodnya

Продюсери колективу Потап та Ірина Горова поділилися, що Надя Дорофєєва починає сольну кар'єру, а тому група більше не може існувати. Також відомо, що "Время и Стекло" відіграли 30 жовтня в Києві останній концерт.

Ірина абсолютно впевнена в тому, що Дорофєєва вже повністю готова до того, щоб виступати самостійно, і скоро фанати зможуть особисто в цьому переконатися. Вона додала, що у обох учасників колективу настав той етап в житті, коли вони готові до грандіозних змін.

Також продюсери навіть подумували над тим, щоб створити новий колектив "Время и Стекло". Але, як з'ясувалося потім, шанувальникам ця думка здалася не зовсім вдалою.

"Ми запитали: "Може ми залишимо франшизу ВіС і відновимо її з новими учасниками?". Чомусь фанати ... Я думав вони краще сприймуть. Вони написали "Ми не хочемо, щоб був хтось інший", — говорить Олексій Потапенко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Позитив і Надя Дорофєєва вперше розповіли, через що постійно сварилися. Олексій Завгородній у своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" розповів, що на самому початку їхньої кар'єри між ними було чимало конфліктів. Все через те, що виконавець звик працювати один, тому спочатку йому було складно йти на компроміси чи слухати думку іншої людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини