Головна Новини Зірки персона "Прокляв ту країну": російський продюсер зробив відверту заяву про життя в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прокляв ту країну": російський продюсер зробив відверту заяву про життя в РФ

Віктор Андрієнко поділився невідомими фактами про Олександра Цекало

10 березня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:








Український артист  Віктор Андрієнко розказав про те,  де зараз живе російський продюсер, колишній  українець  Олександр Цекало, а ще передав його слова про РФ, яка  почала тяжку війну проти України.

"Прокляв ту країну": російський продюсер зробив відверту заяву про життя в РФ

Олександр Цекало (фото з відкритих джерел)

Як  сказав він у проєкті ТСН "Наодинці" на YouTube,  тепер  Олександр Цекало переїхав на постійне  життя в Америку. "Він поїхав до Америки. Він прокляв ту країну. Сказав: "Я проклинаю, я не хочу нічого про неї навіть чути". Продав усе, що в нього було", — розказав  Віктор Андрієнко.

Українець  також додав, що Олександр Цекало,, так само як і Олександр Роднянський,   має роботу в Голлівуді.

Український актор  ще згадав, що Цекало  поставив  питання, чому Андрієнко "інший". "Я такий самий, яким і був", — відповів тоді йому той. Він  пояснює, що в Цекало виникли такі запитання, бо була зрада з боку інших акторів, з якими той тоді  налагодив співпрацю.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув РосіюРосіянин Олександр Феклістов, що виконував  одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати"  сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов  публічно  виступив проти кривавої  війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю  розпочали масово відміняти. 

Певний час після початку повномасштабної війни  Феклістов ще залишався в  Москві, бо  вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не  переніс масових скасувань і  виїхав жити в Іспанію і  зараз  не  має планів  повертатись  в РФ.  Про це зірка повідомила  під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

Феклістов додав, що в РФ хочуть  закрити "очі і вуха" жителям,  проте багато хто з них про це  здогадується.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини