Головна Новини Зірки персона «Промивали печінку»: Вікторія Бекхем отруїлася ртуттю
commentss НОВИНИ Всі новини

«Промивали печінку»: Вікторія Бекхем отруїлася ртуттю

Вікторія Бекхем вирішила спробувати нову дієту

21 грудня 2020, 10:20
Поділіться публікацією:

46-річна співачка і модний дизайнер Вікторія Бекхем, яка нещодавно розповіла про свої секрети краси, потрапила в лікарню через отруєння ртуттю.

«Промивали печінку»: Вікторія Бекхем отруїлася ртуттю

Вікторія Бекхем отруїлася ртуттю / фото: almode.ru

Знаменитість завжди виглядає шикарно, а підтримувати свою красу і тіло у формі їй допомагають регулярні фізичні вправи та правильне харчування. Нещодавно Вікторія Бекхем вирішила спробувати нову дієту, яка включає багато риби. Найчастіше в її меню з'являлася риба-меч, в складі якої є метилртуть — отруйна сполука, яка і стало причиною отруєння.

Дружина відомого футболіста відчула сильну слабкість, нудоту і звернулася в лікарню. Тести показали, що в крові у знаменитості зашкалює рівень токсичної речовини, тому їй терміново промили печінку, щоб очистити її від токсинів.

Джерело повідомляє, що зараз модний дизайнер почувається значно краще, вона вже змінила раціон харчування, збільшивши в ньому кількість лосося і зменшивши вживання тунця і риби-меча.

Відомо, що рибна дієта зараз користується популярністю, але вона може серйозно нашкодити здоров'ю, адже підвищений вміст ртуті призводить до проблем з нирками, печінкою, нервовою системою і т.д.

Нагадаємо, що з сильним отруєнням ртуттю в лікарню потрапив і британський співак Роббі Вільямс. Він теж деякий час сидів на рибній дієті, яка ледь не коштувала йому життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудського актора Джорджа Клуні госпіталізували в лікарню через різке схуднення. Заради ролі він намагався швидко скинути кілограми, в результаті чого у нього запалилася підшлункова залоза і йому довелося кілька тижнів відновлювати сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини