Головна Новини Зірки персона «Просто жах»: Періс Хілтон зробили непристойну пропозицію
commentss НОВИНИ Всі новини

«Просто жах»: Періс Хілтон зробили непристойну пропозицію

Періс Хілтон пропонували випускати квасолю і силіконові ляльки

15 березня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:








40-річна світська левиця Періс Хілтон, яка активно займається просуванням свого бренду, розповіла, які речі їй пропонували випускати під своїм ім'ям.

«Просто жах»: Періс Хілтон зробили непристойну пропозицію

Періс Хілтон / фото: Getty Images

Знаменитість радує шанувальників косметичною продукцією, одягом, сумками, парфумами, але недавно їй надійшла пропозиція випускати квасолю Періс Хілтон. Знаменитості представили макет упаковки — рожеву банку, на якій була зображена світська левиця з квасолею в руках. Періс зазначила, що не погодилася на таку пропозицію, оскільки не випускає їжу, та й ця продукція не надто в'яжеться із тим, що виходить під її брендом.

Але це була ще не найдивніша пропозиція. Періс розповіла, що одного разу до неї прийшли представники компанії з виробництва секс-ляльок, які хотіли випустити ляльки по її образу. Модель зазначила, що ця пропозиція її налякала й обурила: "Я сказала їм, що це останнє, на що б я погодилася. Мені навіть не віриться, що вони прийшли й запропонували мені таке, просто жах".

Ще світська левиця розповіла про те, як її переслідують папараці. Вона одного разу бачила, як вони риються в її сміттєвому баку, а ще приходять до неї додому, представляючись іншими людьми. Одного разу її покоївка впустила одного такого в будинок, тому що той представився її близьким другом. В результаті зірка зайшла на кухню, а там сидить незнайомий чоловік. Періс зізналася, що дуже злякалася і вважає таку поведінку папараці неприпустимою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2021 року 40-річна світська левиця Періс Хілтон оголосила про заручини з бізнесменом Картером Реума.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини