Головна Новини Зірки персона Провів 67 боїв: помер один з найвидатніших боксерів в історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Провів 67 боїв: помер один з найвидатніших боксерів в історії

У боксера почалися проблеми з диханням

14 березня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

На 67-му році життя перестало битися серце легендарного американського боксера, колишнього чемпіона світу в середній вазі Марвіна Хаглера.

Провів 67 боїв: помер один з найвидатніших боксерів в історії

Марвін Хаглер (фото з відкритих джерел)

Відомо, що спортсмен помер в американському штаті Нью-Гемпшир, але точна причина його смерті поки не встановлена. У суботу, 13 березня, Марвін був доставлений до медичного закладу через проблеми з диханням і болем у грудях, а через чотири години родичам боксера повідомили трагічну новину.

Відзначимо, що Марвін Хаглер з 1973 по 1987 рік провів 67 боїв і здобув 62 перемоги, 3 поразки, а 2 поєдинки завершилися нічиєю. Він є одним з найсильніших боксерів 1980-х років і рекордсменом за кількістю перемог в боях за титул об'єднаного чемпіона, а також володарем найтривалішої серії захистів об'єднаного титулу в середній вазі, що тривала майже 7 років.

У квітні 1987 року Марвін вийшов на ринг з Шугаром Реєм Леонардом. Роздільним рішенням суддів переміг Леонард, але його перемога є однією з найбільш суперечливих в історії боксу, їх поєдинок отримав статус "апсет року". Хаглер запропонував провести негайний матч-реванш, але Леонард відмовився. Після цього бою Хаглер пішов з боксу.

У 1990 році спортсмен переїхав жити до Італії в місто Мілан. Він знімався в кіно і рекламі. Найбільш відомі його фільми — "Індіанець", "Індіанець 2", "Віртуальна зброя".

Нагадаємо, на 22-му році життя помер футболіст Віллі Брасіано Та Бі, який був півзахисником в клубі "Атланта".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2021 помер американський боксер, олімпійський чемпіон Леон Спінкс. Йому не вдалося перемогти онкологічне захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини