Головна Новини Зірки персона "Пройшов комісію": відомий співак відповів, чи готовий захищати Україну на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пройшов комісію": відомий співак відповів, чи готовий захищати Україну на фронті

Завгородній вже стоїть на військовому обліку

7 грудня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

 Український виконавець  POSITIFF ще на початку повномасштабної  російської  війни   вступив до  місцевої тер оборони  Відповідаючи на запитання журналіста  УНІАН він  сказав, що вистояв у черзі дуже довго, і  що йому сказали, що  краще займатись творчою діяльністю.

"Пройшов комісію": відомий співак відповів, чи готовий захищати Україну на фронті

Співак POSITIFF (фото з відкритих джерел)

Військові  пояснили йому, що їм  необхідна публічна допомога, щоб  стримати паніку.

"Потім ми поїхали в Хмельницьку область робити заходи для дітей-переселенців. Вже там я пішов у місцевий військкомат і пройшов комісію. В мене є документ, що я стою на обліку", -  розповів  співак.

Він  наголосив, що  коли отримає повістку, то  обов'язково  відправиться на лінію  фронту  та зі зброєю у руках захищатиме  свою країну.

"Я був на полігонах і вже більш-менш навчений збирати автомат і стріляти. Всім раджу все-таки пройти повну військову підготовку — зараз треба бути готовим до всього", -  розповів   артист.

При цьому,  Олексій Завгородній з початку  російської  війни  став  волонтером  та виступає для дітей-переселенців.  Ще  співак  дає благодійні концерти для військових. 

Співак стверджує, що  зараз йому не потрібні великі зали, стадіони і тури. Бо зараз всі  мають підтримувати українських військових та підіймати їх  бойовий дух.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один український актор отримав повісткуКіноактор, що став відомим,  зігравши  роль в  популярному серіалі "Спіймати Кайдаша", Ярослав Безкоровайний  теж  має повістку.  Безкоровайний вже  був на  медичній  комісії і тепер  чекає відповідного  наказу  з військкомату. Як давно  він  отримав повістку – невідомо.   Але актор стверджує, що готовий захищати  свою країну зі зброєю в руках. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини